Kategori
Uncategorized

Berisha: The Port of Durrës is the largest cocaine port in the world

In the press statement from the PD headquarters, the chief democrat Berisha said that this mass exodus of Albanians is dictated by this government that has no law and morality, by this government that kills the hope of Albanians, by this government that hands over all the systems of the police, TIMS, MEMEX, the entire 30-year file of the police, as it opens the doors for mass removal to other countries, as it opens the doors for the export of crime to the four corners of the world, wears the garb of a pseudo-patriot and swears like an ordinary on the street.

“Edi Rama should know well that the export of crime is one of the most serious acts that a country can do to its neighbors and other countries.


The fight against organized crime is one of the major obligations of international security and cooperation. In this context, I condemn with the greatest force, these attitudes which lie at the foundation of the Albanian drama that is played out in the English Channel.


Of course, I reject any labeling of Albanians. Edi Rama’s government is a criminal and the main criminal. It is Edi Rama himself, his ministers and offices. Who reached to such a degree as to eliminate all controls at the country’s borders.


See what happens in the Port of Durrës. For six consecutive months, the port was left out of control. Tons of cocaine landed. They went to Europe.


Now that the whole world was alerted, they are now flocking. At the port, all the authorities are involved in cocaine trafficking.
The port has turned into the biggest cocaine port in the world and Edi Rama tries to cover this up with ordinary insults, attacks and the vocabulary of a man like him.”

Berisha: Porti i Durrësit është porti më i madh i kokainës në botë


Ne deklaraten per shtyp nga seloia e PD, kreydemokrati Berisha tha se kjo ikje masive e shqiptarëve diktohet nga kjo qeveri që nuk ka ligj e moral, nga kjo qeveri që vret shpresën e shqiptarëve, nga kjo qeveri që pasi i dorëzon krimit të gjitha sistemet e policisë, TIMS, MEMEX, të gjithë kartotekën 30-vjeçare të policisë, pasi hap dyert për largimin masiv në vende të tjera, pasi hap dyert për eksportin të krimit në katër anët e botës, vesh petkun e pseudopatriotit dhe shan si ordiner në rrugë.

“Edi Rama duhet ta dijë mirë se eksporti i krimit është një nga aktet më të rënda që një vend mund të bëjë ndaj fqinjëve të tij dhe vendeve të tjera.
Lufta kundër krimit të organizuar është një nga detyrimet më madhore të sigurisë dhe bashkëpunimit ndërkombëtar.

Në këtë kontekst, dënoj me forcën më të madhe, këto qëndrime të cilat qëndrojnë në themel të dramës shqiptare që luhet në La Manshe.
Sigurisht hedh poshtë çdo etiketim të shqiptarëve. Kriminele dhe kryekriminele është qeveria e Edi Ramës. Është vetë Edi Rama, ministrat dhe zyrtrët e tij. Të cilët arritën deri në atë shkallë sa të zhdukin çdo kontroll në kufijtë e vendit.

Shihni çfarë ndodh në Portin e Durrësit. Për gjashtë muaj rresht, porti u la jashtë kontrollit. Zbarkuan tonelata kokainë. Ato shkuan drejt Europës.

Tani pasi u alarmua e gjithë bota, tani janë dyndur. Në port, të gjithë autoritetet janë të përfshirë në trafikun e kokainës.

Porti është shndërruar në portin më të madh të kokainës në botë dhe Edi Rama përpiqet që t’i mbulojë këto me sharje ordineri, me sulme dhe fjalor të një njeriu si ai.”

Lini një Përgjigje

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj WordPress.com. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Twitter-i

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Twitter. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Facebook. Dilni /  Ndryshoje )

Po lidhet me %s