Autokrati Rama, i dyshuar për korrupsion, po përça gjithnjë e më shumë gadishullin ballkanik

Autokrati Rama, i dyshuar për korrupsion, po përça gjithnjë e më shumë gadishullin ballkanik dhe po bashkëpunon me mikun e Putinit Vuçiç, i cili siç e quan gazeta më e madhe evropiane, qeveria mafioze e Ramës, po shtrëngon duart me ish-ministrin e kriminelit të luftës. Millosheviq, i cili në fakt duhet të sillet para Gjykatës Ndërkombëtare Penale.

Dy tipa antiperëndimorë kanë gjetur njëri-tjetrin.

The autocrat Rama, who is suspected of corruption, is increasingly dividing the Balkan peninsula and cooperating with the Putin friend Vucic, who, as Europe’s largest newspaper dubs it, the mafia government of Rama, is shaking hands with the former minister of the war criminal Milosevic, who should actually be brought before the International Criminal Court. Two anti -western types have found each other.
It is unacceptable to vote for Rama’s party. Those who vote for him decide against the future of Albania, against the Albanian nation and against the West.