Kategori
Uncategorized

“Better ‘non grata’ in countries that beg us for a visa, than ‘women’ and a mafia who traffics in drugs and the interests of the country”

Sali Berisha is one of the political leaders with influence in the country’s political life.

He is the leader who signed Albania’s membership in the Council of Europe and NATO.

It is the leader who ensured what we all enjoy today, free movement.

Sali Berisha is undoubtedly the politician and leader who has created a political model which is criticizable and even reprehensible. 1997 is the darkest period in his career, and if only for that reason, he should no longer be in politics. But his presence in politics, government and opposition, has nothing to do with the criminalization of power, nor with drug trafficking, nor with the installation of the ruling mafia state.

Leaving the opposition for a long time in the hands of Ali Bey Basha charges him with responsibility, but not with the heavy guilt of crumbling the opposition for a fistful of stinking money.

Sali Berisha is probably without a future, but today he is clearly the factor that galvanizes an organized opposition reaction.

“Non grata” or not, this has little importance for the mission of reviving an Opposition that the country needs.

If the rise of the Opposition makes you “Non grata”, to hell with the latter!

Better “non grata” in countries that beg us for a visa to visit them – than “grata” and a mafia who traffics drugs and interests of the country up and down.

And finally, don’t be bothered by the insistence: IN-CE-NE-RA-TO-RĦT are proof of the mafia model that rules the country!

‘Më mirë ‘non grata’ në vende që na lypin vizë, se ‘grata’ dhe mafioz që trafikon drogë dhe interesat e vendit’ 

Nga ish ministri i drejtësisë/Ylli Manjani.

Unë nuk e di se ç’korrupsion ka bërë Sali Berisha në Amerikë apo në Britani! Në Shqipëri di që është politikani i vetëm i rangut të Tij që jeton prej vitesh në një apartament modest. Aq modest sa edhe analistët që paguhen për ta sharë nuk pranojnë të jetojnë.

Sali Berisha është njëri prej liderëve politikë me influencë në jetën politike në vend.

Është lideri që ka firmën e tij në anëtarësimin e Shqipërisë në Këshillin e Europës dhe NATO.

Është lider që siguroi atë që sot të gjithë e shijojmë, lëvizjen e lirë.

Sali Berisha është padyshim politikani e lideri që ka krijuar një model politik i cili është i kritikueshëm dhe madje edhe i dënueshëm. 1997-ta është periudha më e errët në karrierën e tij, dhe qoftë dhe për kaq nuk duhej të ishte më në politikë. Por prezenca e tij në politikë, qeveri e opozitë, nuk ka lidhje as me kriminalizimin e pushtetit, as me trafikun e drogës e as me instalimin e shtetit mafioz që sundon.

Lënia e opozitës për kohë të gjatë në dorë të Ali Bej Bashës e ngarkon me përgjegjësi, por jo me fajin e rëndë të shkërmoqjes së opozitës për një grusht parash të qelbura.

Sali Berisha ndoshta është pa të ardhme, por sot qartësisht është faktori që galvanizon një reagim opozitar të organizuar.

“Non grata” ose jo, kjo ka pak rëndësi për misionin e ringritjes së një Opozite për të cilën vendi ka nevojë.

Nëse ngritja e Opozitës të bën “Non grata”, në djall vaftë kjo e fundit!

Më mirë “non grata” në vende që na lypin vizë për t’i vizituar – sesa “grata” dhe mafioz që trafikon drogë e interesat e vendit lart e poshtë.

Dhe më në fund, hiç mos u bezdisni nga insistimi: IN-CE-NE-RA-TO-RËT janë prova e modelit mafioz që sundon vendin!

Lini një Përgjigje

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj WordPress.com. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Twitter-i

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Twitter. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Facebook. Dilni /  Ndryshoje )

Po lidhet me %s