Kategori
Uncategorized

Henze : Qeveria Rama, qeveria e terrorit:

Këshilltari i CDU, Gjermane Martin Henze i drejtohet në Twitter Ambasadores Yuri Kim .

Qeveria Rama, qeveria e terrorit:

Në keto 8 vjet të keq-qeverisjes se saj ajo ka treguar se nuk eshte qeveri e popullit, por qeveri e oligarkeve, e trafikanteve, e krimineleve, ajo bashkpunon dhe vret bashke me ta.

▪️Ruçi, kryetar aktual i parlamentit Shqiptar.
▪️Ai ishte Ministër komunist i Brendshëm kur populli Shqiptar u rebelua kundër komunistëve1992.

Letra e tij qarkore drejtuar Sigurimit për të ndjekur arrestuar dhe eleminuar demokratët është një dëshmi se në shqipëri qeverisin kriminelet e komunizmit.
Ambasador, kjo qeveri është e papranueshme

Ruci ishte ministri i fundit i brendeshem i diktatures. Mbi te qendron akuza e urdherit per vrasjet e 2 Prillit ne Shkoder në demostraten antikomuniste te rinise atje.

Jo vetem kaq por mbi te qendron akuza per urdherin ne arrestimet dhe dhunimet e studenteve dhe qytetareve ne rrezimin e busteve te diktatorit ne Tirane Korçë Shkodër dhe qytetet e tjera.

Narkoqeveria Rama, eshte e lidhur pashmangerisht jo vetem me hijet e diktatures (sigurimin e shtetit) dhe pinjollet e bllokut, por sjo eshte e lidhur ngushte dhe bashkpunon me oligarket dhe krimin e organizuar ne Shqiperi.

Oligarket bashkpunojne dhe kane mbrojtjen e narkoqeverise Rama.

Trafikantet me bekimin, bashkpunimin dhe mbrojtjen e kesaj narkoqeverie mbushen vendin dhe europen me droge dhe krim.

Me leket e trafikut te droges qeveria nepermjet trafikanteve ble dhe vjedh votat ne shqiperi.

Kriminelet e kerkuar nga Europoli jo vetem u strehuan ne shqiperi por ata me bekimin e Rames,u antaresuan ne partine socialiste, blene votat dhe zune karriget e parlamentit.

E njejta gje ndodhi dhe me nje numur te madh te kryetareve te bashkive, edhe keta vinin nga krimi i organizuar dhe trafiku i droges ne europe, bashkpunuan me Ramen blene dhe vodhe votat dhe moren karriget e kryebashkiakeve ne shume qytete te cenfit.

Dy ministra te brendeshem te akuzuar per lidhje te forta jo vetem me ish diktaturen por dhe me krimin e organizuar dhe trafikun e droges.

Mediat jane blere nga qeveria, kush guxon dhe thote te verteten mbyllet ose shantazhoet.

Qytetaret arrestohen dhe dhunohen nga policia, jo vetem ne rruge por dhe ne ambientet e policive kur ata protestojne kunder varferise, keq qeverisjes, monopoleve dhe krimit te organizuar.

Vjedhja e votes eshte nje problem serios në shqiperi, qeveria Rama eshte kapur ne flagrance disa here duke blere dhe vjedhur vota.

Drejtesia eshte e kapur, ajo nuk mund te veproje lirshem sepse ka lidhje dhe detyrime me partine shtet.

Ndaj Zonja Ambasadore kjo qeveri eshte e pa pranueshme ajo duhet te largohet sa me pare.

Bashkimi Europian, nuk mund te pranoje ne gjirin e tij nje vend qe qeveriset nga nje narko-qeveri e lidhur me ish nomeklaturen komuniste, sigurimin e shtetit dhe krimin e organizuar..

Statsi i plote i Z.Henze.

Këshilltari i CDU, Gjermane i drejtohet Ambasadores Yuri Kim .

Qeveria Rama, qeveria e terrorit:

▪️Ruçi, kryetar aktual i parlamentit Shqiptar.
▪️Ai ishte Ministër komunist i Brendshëm kur populli Shqiptar u rebelua kundër komunistëve1992.
Letra e tij qarkore drejtuar Sigurimit për të ndjekur arrestuar dhe eleminuar demokratët është një dëshmi se në shqipëri qeverisin kriminelet e komunizmit.
▪️Ambasador, kjo qeveri është e papranueshme

@USAmbAlbania Rama government, government of terror:

Ruçi,the current PRESIDENT of AL,was communist Minister of the Interior when the AL people revolted against the communists1992.

His circular letter to the Sigurimis to put the democrats.

Ambassador,this Government is unacceptable

Henze: Rama government, government of terror:

CDU Adviser Martin Henze addresses Ambassador Yuri Kim on Twitter.

Rama government, government of terror:

In these 8 years of her mis-government she has shown that it is not the government of the people, but the government of oligarchs, traffickers, criminals, she cooperates and kills with them.

Ruci current Speaker of the Albanian Parliament.
IshteHe was a communist Minister of Interior when the Albanian people rebelled against the communists1992.

His circular letter to the Security to pursue the arrest and elimination of Democrats is a proof that the criminals of communism rule in Albania.
Ambassador, this government is unacceptable

Ruci was the last interior minister of the dictatorship. Above him is the indictment for the April 2 killings in Shkodra during the anti-communist youth demonstration there.

Not only that, but he is accused of ordering the arrests and rapes of students and citizens in overthrowing the busts of the dictator in Tirana, Korça, Shkodra, Shkodra and other cities.

The Rama narco-government is inextricably linked not only with the shadows of the dictatorship (state security) and the suckers of the bloc, but it is not closely connected and cooperates with the oligarchs and organized crime in Albania.

The oligarchs cooperate and have the protection of the Rama narco-government.

The extremists with the becomin, cooperation and protection of this narco-government fill the country and Europe with drugs and crime.

The criminals wanted by Europol not only took refuge in Albania but with Rama’s blessing, they joined the socialist party, bought votes and occupied parliamentary seats.

The same thing happened with a large number of mayors, who also came from organized crime and drug trafficking in Europe, collaborated with Ramen to buy and steal votes and took the seats of mayors in many cities.

Two interior ministers accused of strong ties not only with the former dictatorship but also with organized crime and drug trafficking.

The media have been bought by the government, who dares to tell the truth is shut down or blackmailed.

Citizens are arrested and raped by the police, not only on the streets but also in police premises when they protest against poverty, bad governance, monopolies and organized crime.

Vote theft is a serious problem in Albania, the Rama government has been caught red-handed several times for buying and stealing votes.

Justice is seized, it can not act freely because it has ties and obligations to the state party.

Therefore, Madam Ambassador, this government is unacceptable and it must leave as soon as possible.

The European Union cannot accept in its bosom a country governed by a narco-government linked to the former communist nomenclature, state security and organized crime.

Full stats of Mr. Henze.

The German CDU Adviser addresses Ambassador Yuri Kim.

Rama government, government of terror:

URuçi, current Speaker of the Albanian Parliament.
IshteHe was a communist Minister of Interior when the Albanian people rebelled against the communists1992.
His circular letter to the Security to pursue the arrest and elimination of Democrats is a proof that the criminals of communism rule in Albania.
Ambassador, this government is unacceptable

Lini një Përgjigje

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj WordPress.com. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Google

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Google. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Twitter-i

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Twitter. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Facebook. Dilni /  Ndryshoje )

Po lidhet me %s