Kategori
Uncategorized

Skandal i ri diplomatik!Ambasada e Frances proteston ndaj sulmeve te Edvin Droges kunder Frances dhe Bashkimit Europian!

Skandal i ri diplomatik!

Nga Sali Berisha /

Ambasada e Frances proteston ndaj sulmeve te Edvin Droges kunder Frances dhe Bashkimit Europian!

Miq, ne nje note me shkrim drejtuar Ministrise  sone per Europen, de facto per Azine dhe Punet e Jashtme, ambasada e Republikes se Frances hedh poshte si te paverteta akuzat e papergjegjshme te kreut te narkoqeverise shqiptare, i cili ne nje akt pacipesie, mosmirenjohje te turpshme akuzon Bashkimin Europian dhe vendet anetare si fajtore per papergjegjshmerine e tij te plote ne lenien e vendit pa vaksina anticovid 19.

Ambasada informon shqiptaret se BE i ka dhene dhe vazhdon ti japi Shqiperise çdo vit ndihme mbi 100 milione euro dmth me shume me distance se sa çdo donator tjeter.

Ambasada hedh poshte sulmin direkt te Edvin Droges ndaj Frances sikur gjoja ajo mban stock vaksinat dhe nuk i perdor e nuk i ndane ato me te tjeret si nje sulm qe bazohet ne mashtrimin dhe qe eshte i ndjeshem per njerezit.

Franca, informon ambasada, brenda muajit janar do te kete vaksinuar 1 milione qytetare.

Miq, me kete rast dua tju sqaroj se 6 muaj me pare opozita ne menyre te perseritur ngriti domosdoshmerine e kontakteve dhe kontratave direkte me kompanite prodhuese te vaksinave anticovid19 por Edvin Rama injoroi thirrjet e opozites dhe tani fut ne Shqiperi 970 vaksina kontrabande nga tregu i zi, te cilat mund te jane kallp, skarcitet etj etj dhe fajson paturpesisht Bashkimin Europian, Komisionin dhe vende anetare per lenien e vendit pa vaksina nderkohe qe Serbia nisi vaksinimin per se dyti te 20000 qytetareve te vet.

Natyrisht Edvin Rama sot nuk perfaqeson shqiptaret por klanet e krimit dhe droges te narkoshtetit qe ndertoi dhe uroj qe aleatet dhe partneret tane ta realizojne kete sa me pare ne interesin me te mire te Shqiperise, Bashkimit Europian dhe vendeve anetare.

Ketu me poshte keni noten e ambasades se Republikes se Frances drejtuar Ministrise per Europen, de fakto Azise dhe Puneve te Jashtme per skandalin e fundit diplomatik te Edvin Droges. Sb

Image
IN 2021 – 0021024 Tirana, on January 15, 2021 🔹The Embassy of France in Albania presents its compliments to the Ministry of Europe and Foreign Affairs of the Republic of Albania and has the honor to inform him about the following.
🔹Last night, in a TV broadcast, SH.T. Mr. Edi Rama, Prime Minister of Albania, clearly accused the member states of the European Union of selfishness and cynicism. This embassy recalls that every year, the European Union is the largest donor in Albania with more than 100 million euros in various sectors. Regarding the pandemic, the European Commission announced on January 8 that the EU global portfolio of 2.3 billion doses was not only for the EU but also for neighboring countries. Funding was provided to the Western Balkan countries with 70m euros from the IPA program.
🔹As France achieves its goal of one million people vaccinated by the end of January, the prime minister raised the question of why France should have a stock of vaccines it cannot use, rather than share them with others. In addition to the untrue nature of this information, but which can be very sensitive to people’s minds, this embassy considers that it is not appropriate to attack in this nominative way a friendly and allied country.
🔹The Embassy of France in Albania thanks the Ministry of Europe and Foreign Affairs of the Republic of Albania – State Protocol – for its assistance in this regard and uses this opportunity to renew the assurances of its highest rating.
I. Ministry for Europe and Foreign Affairs TIRANA
Copy:
Prime Ministry, Office of the Prime Minister Ministry for Europe and Foreign Affairs, Cabinet, General Secretariat
Parliament
Presidency of the Republic
Delegation of the European Union

New diplomatic scandal!

By Sali Berisha /

French Embassy protests against Edwin Drugs attacks against France and the European Union!

Friends, in a written note addressed to our Ministry for Europe, de facto for Asia and Foreign Affairs, the Embassy of the Republic of France rejects as untrue the irresponsible accusations of the head of the Albanian narco-government, who in an act of impudence, ingratitude shamefully accuses the European Union and member states of being completely irresponsible in leaving the country without anticovid vaccines 19.

The Embassy informs the Albanians that the EU has given and continues to give Albania over 100 million euros of aid every year, ie more remotely than any other donor.

The embassy rejects Edwin Drugs’s direct attack on France as if it allegedly kept the vaccines in stock and did not use or share them with others as a fraud-based attack that is sensitive to humans.

France, informs the embassy, ​​within January will have vaccinated 1 million citizens.

Friends, on this occasion I want to explain that 6 months ago the opposition repeatedly raised the need for contacts and direct contracts with companies producing anticovid vaccines19 but Edvin Rama ignored the calls of the opposition and now introduces in Albania 970 smuggled vaccines from the black market , which may be mold, scarcity, etc., etc. and shamelessly blame the European Union, the Commission and member states for leaving the country without vaccines while Serbia started vaccinating for the second time its 20,000 citizens.

Of course, Edvin Rama today does not represent the Albanians but the crime and drug clans of the narco-state he built and I wish that our allies and partners realize this as soon as possible in the best interest of Albania, the European Union and member states.

Below you have the note of the embassy of the Republic of France addressed to the Ministry for Europe, de facto Asia and Foreign Affairs for the latest diplomatic scandal of Edvin Drugs. Sb

Lini një Përgjigje

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj WordPress.com. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Twitter-i

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Twitter. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Facebook. Dilni /  Ndryshoje )

Po lidhet me %s