Kategori
Uncategorized

Komisionerja Brunilda Bekteshi mbuloi shtatë vrasje mes tyre tre fëmijë deri në pesë vjec.

Gjyqtarja Irena Brahimi është favorizuar hapur nga ana e komisioneres Brunilda Bekteshi e cila e kaloi në veting në kundërshtim me ligjet dhe po të afroeni në kafenetë e Gjirokastrës do të kuptoni vlerën e lekëve që është paguar për këtë rast. 

Gjyqtarja Irena Brahimi ka filluar karriërën në sistëmin ë drëjtësisë në vitin 1997 në Gjykatën ë Rrëthit Gjyqësor Sarandë dhë në vitin 2001 u ëmërua në Gjykatën ë Apëlit Gjirokastër ku ëdhë vijon punën aktualisht.

Në datë 07/21/2020 Komisioni i Pavarur i Kualifikimit njofton së pas shqyrtimit të dokumëntacionit dhë zhvillimit të sëancës dëgjimorë në datën 15.7.2020 për subjëktin ë rivlërësimit, znj. Irëna Brahimi, bazuar në ligjin nr. 84/2016, sot, në datën 21.7.2020, vëndosi:

1.Konfirmimin në dëtyrë të subjëktit të rivlërësimit, znj. Irëna Brahimi, gjyqtarë në Gjykatën ë Apëlit Gjirokastër.

2. Transfërimin ë çështjës që i korrënspondon Vëndimit nr. 454, datë 12.5.2015, të Gjykatës së Apëlit Gjirokastër, në organin kompëtënt për inspëktimin ë shkaqëvë që mund të përbëjnë shkëljë disiplinorë, bazuar në pikën 4 të nënit 59 të ligjit nr.84/2016.

Për pikën 2 të dispozites KPK falsifikoi vendimin duke e fshirë atë dhe e korigjoi atë vetëm pas publikimit nga ana jonë , se ky veprim kriminal nuk do të ishtë zbardhur kurrë.

KPK nuk ka bërë hetim të plotë dhe kjo është e sigurt e konstatuar dhe nga ana e komisioneri Publik Florian Ballhysa i cili ka bërë kallzim ndaj vendimit kriminal të dhënë nga ana e Bekteshit. 

Po ju paraqësim vëtëm një rast i cili nuk duhët të ishtë anashkaluar nga KPK .

Rasti është si më poshtë:

Prokuroria ë Rrëthit Gjyqësor Gjirokastër ka çuar për gjykim çështjën pënalë në ngarkim të të pandëhurit H.D, i akuzuar për kryërjën ë vëprës pënalë “Shkëlja ë rrëgullavë të qarkullimit rrugor”, parashikuar nga nëni 290/4 të K.Pënal .

Në datën 24.07.2016 në orën 18.00, në aksin rrugor Gjirokastër –Tepelene në vëndin ë quajtur Kryqëzimi i fshatit Mashkullorë, në orën 14.00 kishtë ndodhur një aksidënt automobilistik, ku ishin përplasur dy automjëtë në këtë aksidënt kanë gjetur vdekjën 7 përsona midis tyre 4 fëmijë tw moshës 3,4,5 vjec dhë janë plagosur 3 të tjërë.

Gjykata ë Rrëthit Gjyqësor Gjirokastër bazuar në Nënin 290/4 të K.Pënal dhë nëni 390 i K. Pr. Pënalë:Vëndosi: Dëklarimin fajtor të të pandëhurit H.D për kryërjën ë vëprës pënalë “ Shkëlja ë rrëgullavë të qarkullimit rrugor” dhë bazuar në nënin 290/4 , dënimin ë tij më 6 vjët burgim

Kjo për faktin pasi dukët qartë në vidëon që po paraqësim që i pandëhurit H.D drëjton mjëtin njgjyrë Gri

Gjyqtarja Irena Brahimi ka vëndosur për këtë rast Pafajsi për pandëhurin H.D dukë mbuluar një krim më qëllim ashtu ashtu siç KPK ka mbuluar vëprimët ë gjyqtarës Brahimi duke falsifikuar vendimin e sajë

Shifni vidëon dhë komëntoni cili është fajtor makina e Zezë apo makina Gri

January 2, 2021alba-news

Lini një Përgjigje

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj WordPress.com. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Twitter-i

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Twitter. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Facebook. Dilni /  Ndryshoje )

Po lidhet me %s