Kategori
Uncategorized

Bashkim Gjini dhe Aida.

Bashkim Gjini dhe Aida.

Nje familje e respektuar Lushnjaro Korcare, dy qytetare drejtues ne organet e drejtesise dhe shtetit shqiptar.Nje familje e respektuar ne Korce,Pogradec,Lushnje dhe ne nje treve me te gjere shqiptare.

Kategori
Uncategorized

Bashkim Gjini dhe Aida.

Nje familje e respektuar ne Korce.