Kategori
Uncategorized

Why are Blinken and the Sorosians cold to France like the devil to incense?

Pse Blinken dhe sorosjanët i frigohen” Francës si shejtani temjanit ?

Prova kemi por nuk i tregojmë për askend deklaron sekretari Blinken.

Nuk ndodh kështu, nuk ndodh kështu …Deklaron dadua e piktorit, guvernatorja Kim, kur e pyesin per proçesin gjyqsor të hapur nga Dr.Berisha në Francë …

Provat i keni këtu, gjejini deklaron kaseta e prishur -Eskobar …

-Spiunët bërtet mashtruesi dhe piktori hajdut, i biri i vrasësit të Havzi Nelës, ish bashkpuntori stazhist i revistës së spiunëve dikur …

Si ndodh atëhere ?

🔺Si ”Armer bërthamore” në Irak !
-Një ”gabim” per ca interesa leshi, duke shkatërruar, vrarë, dhe masakruar një popull dhe nje komb të tërë …
-Dhe në fund mbas asaj masakre mijra të vrarësh, doli se ishte një gabim informacioni ???

🔺Muxhahedinët :
I deklaruat me të drejtë organizatë e majtë terroriste, harxhuat miliarda dollarë për ti shkatërruar …
-Tani i bëtë miq, dhe harxhoni miliarda të tjera per ti ushqyer dhe mbrojur duke ja u vënë në qafë shqiptarëve …

🔺 Kurdët ? (nuk e kam fjalën per PKK-në)

 • Ju premtuat shtet kur ata luftuan perkrah jush dhe u sakrifikuan me mijra e mijra perballë ushtrisë dhe krimeve të Asadit .
  Tani ???

🔺Këtë doni edhe në Shqipëri ?

-Bashkpunim me narkoshtetin për të vazhduar eksperimentin e filluar në vitet 1997, atë të destabilizimit dhe përplasjeve të skllevërve nën diktaturë, duke u përpjekur të shkatërroni Partinë Demokratike,të vetmen forcë politike të mbijetuar që rrëzoj diktaturën komuniste në europen lindore .

Dikur bëhej një dasëm, (por dhenderri ishte adëm (e kishte bibilushin sa per te bere çiçin)

Motra e dhendrrit që e dinte të vërtetën nga e keqja këndonte :
-Hidhe dridhe vallen o, ko…qe madh i motrës o.
Nusja e lodhur dhe mërzitur, në një moment i këthehet kunstës ”këngëtare” .
-Mos u mburr mos u luvdo, sonte natën do ja shoh.

Me këngën e parë të këndezit (gjelit) nusja therret kunatën (të motren e dhenderrit) dhe i këndon …

-Moj Delinë moj halle madhe, dhëndrri skishte ko…qe fare …

Në keni prova dhe doni të na shpëtoni ne, apo qymyr fyturën tuaj, nxirrini, ose depozitoini ato në gjykatë, atje në Paris …

 • Nëse ”provat” (si çanta e zezë e barba Takut) që ju pretendoni se po na i servirni, janë si bibilushi i dhëndërrit, mbushni baulet tuaja me milionat e krimit, mafies shqiptare, dhe grisni bithën andej nga keni ardhur me Xhixhile – Prrallat tuaja …

Fatmirësisht ne e respektojmë vëndin e lirisë 🇺🇸, por ne sjemi arabë …

Why are Blinken and the Sorosians cold to France like the devil to incense?

We have proof, but we don’t tell anyone, Secretary Blinken declares.

It doesn’t happen like that, it doesn’t happen like that… The painter’s nanny, Governor Kim, declares when asked about the legal process opened by Dr. Berisha in France…

You have the evidence here, find it, says the broken tape -Eskobar…

 • Spies screams the fraudster and thief painter, the son of Havzi Nela’s killer, the former intern colleague of the spy magazine once… How does it happen then?
 • 🔺As a “nuclear weapon” in Iraq!
  -A “mistake” for some vested interests, destroying, killing, and massacring a people and an entire nation…
 • And in the end, after that massacre of thousands of people killed, it turned out to be an information error ???
 • 🔺The Mujahideen:
  You rightfully declared it a left-wing terrorist organization, spent billions of dollars to destroy…
 • Now you made them friends, and spend billions more to feed and protect them, putting them on the neck of the Albanians…
 • 🔺 The Kurds? (I’m not talking about the PKK)
 • You promised a state when they fought by your side and sacrificed thousands and thousands in front of the army and the crimes of Assad.
  Now ???
 • 🔺 Do you want this in Albania too?
 • Cooperation with the narco-state to continue the experiment started in 1997, that of destabilization and clashes of slaves under the dictatorship, trying to destroy the Democratic Party, the only surviving political force that overthrows the communist dictatorship in Eastern Europe. Once upon a time there was a wedding, (but the bridegroom was a man (he had enough Bible to do the chichi) The bridegroom’s sister who knew right from wrong sang:
  -Shut up and dance, my big sister…
  The bride, tired and bored, at one point turns to the art of “singing”.
 • Don’t brag, don’t brag, I’ll see you tonight. With the first song of the rooster, the bride calls her sister-in-law (the groom’s sister) and sings to her…
 • My Delina, my great aunt, the bridegroom was just… what… If you have evidence and want to save us, or burn your face, bring it out, or file it in court, there in Paris…
 • If the “evidence” (like Barba Taku’s black bag) that you claim to be serving us, is like the groom’s bibliush, fill your trunks with the millions of crime, the Albanian mafia, and tear the bitha from where you came with Xixhile – Your fairy tales… Fortunately, we respect the land of freedom 🇺🇸, but we are Arabs…

Lini një Përgjigje

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj WordPress.com. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Twitter-i

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Twitter. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Facebook. Dilni /  Ndryshoje )

Po lidhet me %s