Kategori
Uncategorized

Test të ADN-së në kontrollet e emigracionit:

https://www.dn.se/sverige/ebba-busch-kd-kraver-dna-prov-vid-utlanningskontroller-utnyttjar-var-gastfrihet-for-att-bega-brott/

Suedia ka pranuar afërsisht 350,000 azilkërkues, duke përjashtuar emigracionin familjar, nën qeverinë Kuq-Jeshile.

Shumë prej tyre kanë mbetur në Suedi pavarësisht se kërkesa e tyre për azil është refuzuar.

Numri i afrikanëve është i madh, por të paktën 50,000 njerëz ndodhen ilegalisht në Suedi.

Dhjetëra mijëra pritet të shtohen në vitet e ardhshme.

Ne nuk e dimë kush janë, pse janë këtu apo nëse janë individë të rrezikshëm.

Në shoqërinë në hije, gratë dhe fëmijët shfrytëzohen në punë, ata jetojnë në mjerim sanitar dhe prostitucioni nuk është i pazakontë. 

Nga këtu rekrutojnë edhe kriminelët dhe islamistët.

Terroristi Akilov dhe gurëhedhësit në trazirat e Pashkëve ishin pjesë e shoqërisë në hije.

Propozimet e Kristian Demokratëve për të luftuar shoqërinë në hije:

🔹 Reva 2.0 – jep prioritet koordinimin e përbashkët midis autoriteteve, më shumë kontrolle të kufijve të brendshëm, më shumë burime, direktiva të qarta dhe regjistrim.

🔹 Policisë duhet t’i jepet mundësia për të asgjësuar dhe zbrazur celularët në kërkim të identitetit kur një personi i mungojnë dokumentet e identitetit dhe refuzon të bashkëpunojë.

🔹 Gjatë një kontrolli të brendshëm të të huajve, gjurmët e gishtërinjve, mostrat e ADN-së dhe fotografia duhet të jenë të detyrueshme, jo opsionale.

🔹 Ndalimi i mbështetjes financiare nga bashkitë për personat që jetojnë ilegalisht në vend – p.sh. Malmö i Social Demokratëve.

🔹 Futja e zonave azilkërkuese në kufirin e jashtëm për të ndaluar devijimin e azilkërkuesve.

🔹 Më shumë vende magazinimi

Ebba Busch (KD) kräver dna-prov vid utlänningskontroller: ”Utnyttjar vår gästfrihet för att begå brott”

Allt fler lever illegalt i Sverige. De rödgröna har tappat kontrollen över skuggsamhället.

Sverige har tagit emot cirka 350 000 asylsökande, exklusive anhöriginvandring, under de rödgrönas styre. Av dem är det många som har stannat kvar i Sverige trots att de fått avslag på sin asylansökan. Mörkertalet är stort, men åtminstone 50 000 personer befinner sig i Sverige olovligt. Tiotusentals beräknas tillkomma närmsta åren.

Vi vet inte vilka de är, varför de är här eller om de är samhällsfarliga individer.

I skuggsamhället exploateras kvinnor och barn som arbetskraft, de lever i sanitär misär och prostitution är inte ovanligt. Härifrån rekryterar även kriminella och islamister. Terroristen Akilov och stenkastare vid påskupploppen var en del av skuggsamhället.

Kristdemokratiska förslag för att bekämpa skuggsamhället:

🔹 Reva 2.0 – prioritera myndighetsgemensam samordning, fler inre gränskontroller, mer resurser, tydliga direktiv och folkräkning.

🔹 Polisen ska få möjlighet att omhänderta och tömma mobiltelefoner på jakt efter identitet när en person saknar ID-handlingar och vägrar att samarbeta.

🔹 Vid en inre utlänningskontroll ska fingeravtryck, DNA-prov och fotografering vara obligatoriskt, inte valfritt.

🔹 Förbud mot att kommuner ger ekonomiskt stöd till personer som lever olagligt i landet – ex. Socialdemokraternas Malmö.

🔹 Inför asylsökningsområden vid yttre gräns för att stoppa att asylsökande avviker.

🔹 Fler förvarsplatser

Lini një Përgjigje

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj WordPress.com. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Facebook. Dilni /  Ndryshoje )

Po lidhet me %s