Kategori
Uncategorized

Laja dhe tezaku i Mimi Kodhelit, apo vdekja e shtetit ligjor.

Avokate Adriana Kalaja /

Të korruptuarit dhe të paaftët që pastruan dhe pasuan Drejtësinë e Re nga “Te Korruptuarit dhe të paaftët”……..

Lexova kandidaturat për Gjykatën Kushtetuese. Ndjeva dhimbje dhe trishtim të madh.

Nuk po merrem me shoqen Laje (Arta Marku) e cila e dimë të gjithë sesi e kaloi Vetingun, por sot po merrem me Tezakun e Mimi Kodhelit, Gent Ibrahimi.

▪️Vilë dykatëshe plus nënçati me sipërfaqe 238 m2, me vlerë 237 500 euro, të blerë në 13.04.2010, burimi i krijimit është trashëgimi nga prindërit dhe nga të ardhurat personale, pjesa 50 %.

▪️Vilë dykatëshe 238 m2 në Lundër, me vlerë 237 500 euro, trashëguar nga nëna në 2020, pjesa 17 %.

▪️Makinë mercedez benz, blerë në 2019, me vlerë 4 980 000 lekë.


▪️Kontratë për ndërtimin e një objekti mbi një truall 400 m2, në Vlorë/Skelë, ku në përfundim do të përfitojë 2 apartamente me sipërfaqe 103 m2 dhe 69 m2, një dyqan 41 m2 si dhe një vendparkim 41 m2, me vlerë 150 mijë euro.

▪️Makinë mercedez benz GLK blerë në 2014.
Llogari rrjedhëse nga puna dhe qeraja, shtuar me 1 603 548 lekë.
▪️Llogari rrjedhëse pakësuar me 6 215 euro dhe 108 USD.
▪️Cash, 10 mijë euro.

▪️Paga si kryetar i KLP, 2 842 937 lekë.
▪️Të ardhura nga mësimdhënia në Shkollën e Magjistraturës, 215 924 lekë.
▪️Apartament 128 m2 në Tiranë, blerë në 2002, me burim shitje e një apartamenti dhe trashëgimi nga prindërit, pjesa 50 %.

▪️Paga si kryetar i KLP, 2 842 937 lekë.
▪️Të ardhura nga mësimdhënia në Shkollën e Magjistraturës, 215 924 lekë.
▪️Apartament 128 m2 në Tiranë, blerë në 2002, me burim shitje e një apartamenti dhe trashëgimi nga prindërit, pjesa 50 %.

▪️Apartament 111 m2 në Vlorë, me vlerë 48 355 euro, fituar me trashëgimi nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
▪️Truall 27 936 m2 në Vlorë, me vlerë 231 868 800 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
▪️Truall 5 793 m2 në Vlorë, me vlerë 48 086 050 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.

▪️Magazinë 997 m2 në Vlorë, me vlerë 7 735 944 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
▪️Magazinë 998 m2 në Vlorë me vlerë 7 735 944 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
▪️Magazinë 989 m2 në Vlorë me vlerë 10 040 045 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
▪️Magazinë 649 m2 në Vlorë me vlerë 5 367 593 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.

▪️Magazinë 1011 m2 në Vlorë me vlerë 9 650 000 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
▪️Magazinë 328 m2 në Vlorë me vlerë 3 900 000 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
▪️Garazhde 144 m2 në Vlorë, me vlerë 1 872 921 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
▪️Ndërtesë dy kate (zyrë), 117 m2 në Vlorë, me vlerë 9 257 000 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.

▪️Ndërtesë 1 kat (kabinë roje) në Vlorë, 9 m2, 157 702 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, 33.33 %.
▪️Truall 3 895 m2, në Vlorë, më vlerë 32 238 500 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
▪️Truall 3 300 m2, në Vlorë, me vlerë 27 390 000 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
▪️Truall 428 m2, në Vlorë, me vlerë 3 552 400 lekë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.

▪️Truall 33 m2, në Vlorë, trashëguar nga nëna në 2019, pjesa 33.33 %.
▪️Truall 556 m2 në Vlorë, me vlerë 5 560 000 lekë, trashëguar nga nëna, pjesa 33.33 %.
▪️Truall 4050 m2 në Korçë, me vlerë 4 000 000 lekë, trashëguar nga nëna, pjesa 4/24
▪️Paga e bashkëshortes, 2 068 926 lekë.
▪️Të ardhura nga qiraja, 3 875 000 lekë.
▪️Të ardhura të tjera nga dieta dhe interesa, 480 068 lekë.
▪️Djali Tedi Ibrahimi, makinë ‘Peugeot’ blerë në 2015.
▪️Llogari rrjedhëse, 12 861 euro.
▪️Dhuratë nga gjyshërit për studime, 15 400 euro.

Domethënë, ky tipi (tezaku i mimi Kodhelit) ka pastruar Drejtësinë e Re nga “të korruptuarit”, të cilët janë shkarkuar vetëm me një hyrje pallati në pronësi. Disa edhe të kohës së trashëgimlënësve të Gramoz Ruçit.

Ja kshu kshu ! Tani edhe Gjykata Kushtetuese në dorë të djalit të Kristaqit që firmoste vdekjen e poetëve.

Gjykata Kushtetuese do firmosi “krenare” atë që në fakt kemi kohë që e shohim:

Vdekjen e shtetit LIGJOR të së DREJTËS.

Lini një Përgjigje

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj WordPress.com. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Twitter-i

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Twitter. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Facebook. Dilni /  Ndryshoje )

Po lidhet me %s