Kategori
Uncategorized

Goxhaj: Berisha e vetmja Armë që vret FRIKËN NGA REGJIMI.

Avokat Altin Goxhaj /

Mos harroni se PIKA MË E FORTË që ka Rama është FRIKA që ka populli ndaj tij!

Dhe po ashtu PIKA MË E DOBËT që ka Rama është FRIKA QË KA AI NËSE POPULLIT ‘I NGREFET’ INATI DHE ÇOHET!

Berisha është ‘afrodiziak’ i inatit të popullit dhe Rama asaj i druhet dhe tkurret!

BERISHA ËSHTË NGA ATA QË MUND TË NDEZË FITILIN E REVOLTËS DHE MBI TË GJITHA .. TË MOS E SHUAJË!!!

Besoj e mbani mend si i merret fryma kur janë çuar robtë spontanisht pa lejen e Lylit (dhe s’ua ka ndjerë hiç)..

Berisha nuk ka çfarë humbet, askush se di dhe sa vjet i ka caktuar Zoti në këtë jetë.

Çfarë i ka mbetur për ta mbyllur jetën me nder dhe sukses?

Të bëhet shpëtimtar.

Kjo është arsyeja që Berisha është kthyer si e vetmja shpresë për ju!

Jo se është burrë i mirë apo se është më i miri për ju!

Por se është i vetmi që ka frikë Rama dhe jo pa arsye!

I vetmi që mund ti garantojë popullit frikësimin e Ramës dhe ky është afrodiziaku që e kthen popullin e deleve në popullin e ujqve!

Duke shpresuar që Berisha ka vënë mend dhe ka reflektuar (të paktën kur e hodhën në fund të gropës ‘Non Grata’ së Soros) se çfarë na ka bërë në këto 8 vjet duke ju bërë mburojë Lylit në krye të PD, dhe për pasojë çfarë i ka bërë Shqipërisë duke i kthyer në krye nomeklaturën e diktaturës komuniste këto 12 vjet!

Si e vetmja Armë që vret FRIKËN NGA REGJIMI, Armikun e Shqiptarëve dhe

-mbase (do Zoti dhe e mban fjalën) si Garantuesi i rithemelimit të një Opozite Konservatore të Djathtë Sovraniste sipas modelit republikan amerikan! Kjo ha kaq shumë diskutim se s’bëhet konservatorizmi dhe sovranizmi, demokracia dhe antisorosizmi me Tritanët dhe Spahot e Soros!

Të Shtunën në mbrëmje do të kem një video prezantim publik se çfarë po ndodh në të vërtetë dhe si shpëton Shqipëria.. Aty do kuptoni se pse unë jam në censurë kaq të ashpër televizive (kuptohet përveç Fax News si i vetmi TV i lirë vërtetë në Shqipëri) dhe çdo gjë që ju kam thënë deri tani ka dalë s’kanë qenë asgjë me atë që do ju them

P.s.

(Paradoksi është që ky tekst është një ndër 100 arsyet se pse unë jam në censurë të plotë edhe nga mediat proberishës sepse analistët e tyre të l.. nuk arrijnë të kuptojnë as 1% të së vërtetave dhe këto lloj analizash u nxjerrin ndryshkun e kotësisë, tjerrjes së leshit dhe parazitizmit 8 vjeçar, sdms kur duan të bëjnë sikur po denoncojnë Sorosin dhe s’janë as në nivelin e një hartimi filloreje.

THIS IS WHO IS A GOOD OF BERISHA THAT IS WORTH 1000 TIMES MORE THAN 100 THE BAD OF BERISHA ..

Berisha’s election may have 100 evils that you can RIGHTLY rank from 1 to 100
but none of you can tell me that Berisha does NOT HAVE 1 GOOD AS 1000 FISHES OF 100 BAD:
He is the only one that Rama and the Soros Mafia in Albania
THEY ARE AFRAID UP TO THE PALACE
no matter how many police officers and patrons, businesses and billions, judges and prosecutors, media and ambassadors!

Remember that the STRONGEST point that Rama has is
FEAR that the people have towards him!

And also the WEAKEST POINT that Rama has is
THE FEAR THAT HE HAS IF THE PEOPLE ARE “RAISED” IN ANGRY AND RISE!

Berisha is “aphrodisiac” of the anger of the people and Rama is afraid of her and shrinks!
BERISHA IS ONE OF THOSE WHO CAN LIGHT THE REVOLUTION WIN AND ABOVE ALL .. DO NOT EXTINGUISH IT !!!

I believe you remember how he breathes when the slaves are taken spontaneously without Lyl’s permission (and he did not feel anything to them) ..

For 8 years Rama has managed the people by using the Fire Brigade and discouraging the betrayed people with the regime of fear he has installed!

Berisha has nothing to lose, no one knows how many years God has assigned him in this life. What is left for him to close his life with honor and success? To become a savior

This is the reason why Berisha has returned as the only hope for you! Not that he is a good man or that he is the best for you! But that he is the only one who is afraid of Rama and not without reason! The only one who can guarantee the people the fear of Rama and this is the aphrodisiac that turns the people of sheep into the people of wolves!

So they are terrified!
Therefore, I support the PD leadership and the ouster of Lyl Soros (as a Soros saboteur to devastate the Opposition and numb, dismantle, annihilate the People’s Resistance against the Dictatorship)!

Hoping that Berisha has remembered and reflected (at least when he was thrown at the bottom of Soros’ “Non Grata” pit) what he has done to us in these 8 years by making Lyli a shield at the head of the DP, and consequently what has made Albania by returning to the top the nomenclature of the communist dictatorship these 12 years!

Therefore, Berisha must be supported at the head of the Democratic Party!

  • Not that he is GOOD but that Rama is AFRAID sps he is one of those who ignites the light of real revolt and not Lyl’s pilgrimages!
  • As the only weapon that kills FEAR OF THE REGIME, the Enemy of Albanians and
  • perhaps (God willing and keeps his word) as the Guarantor of the re-establishment of a Conservative Right Sovereign Opposition according to the American republican model! This eats up so much discussion that conservatism and sovereignty, democracy and anti-Sorosism are not done with the Tritans and Soros Spas!

On Saturday evening I will have a public presentation video of what is really happening and how Albania escapes .. There you will understand why I am under such severe TV censorship (understood except Fax News as the only free TV really in Albania) and everything I have told you so far has come out they have nothing to do with what I will tell you 🙂

P.s.
(The paradox is that this text is one of the 100 reasons why I am completely censored even by the proverbial media because their analysts of l .. fail to understand even 1% of the truths and these kinds of analyzes bring out the rust of vanity , 8-year-old wool spinning and parasitism, sdms when they want to pretend they are denouncing Soros and are not even at the level of a primary draft).

Lini një Përgjigje

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj WordPress.com. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Twitter-i

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Twitter. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Facebook. Dilni /  Ndryshoje )

Po lidhet me %s