Kategori
Uncategorized

Trump is not just fighting Biden – Trump nuk po lufton vetëm kundër Biden.

Trump nuk po lufton vetëm kundër Biden

Nga Alexander von Schoenburg, BILD

Nëse Joe Biden fiton zgjedhjet, ai mund të falenderojë gjigandët e teknologjisë si Facebook dhe Twitter- si dhe shtypin liberal.

Pikërisht mediat kryesore- duke nisur që nga ‘Atlantic’ e deri te ‘Washington Post’- të cilat shpërndajnë pa hezitim çdo histori anti-Trump, pavarësisht nga verifikueshmëria dhe burimet (kujtoni pak këtu fyerjen e pretenduar ndaj Trump për ushtarët e rënë) nuk dinë të ndalen, ndërkohë që lajmet kundër Biden i fshehin nën tavolinë.

Twitter&Co sapo kanë bllokuar përhapjen e një lajmi nga ‘New York Post’, që rëndon shumë mbi Joe Biden.

Bëhet fjalë për takime të dyshimta me biznesmenë ukrainas- ndërmjetësuar nga djali i Biden, Hunter- i cili është provuar se është përdorues i rregullt i kokainës. Dhe në lidhje me pagesat e ryshfetit kinez ndaj klanit Biden, FBI ka nisur hetimet.

Media si ‘New York Times’ dhe CNN thuajse e kanë anashkaluar këtë histori. Nëse do kishte raportime të ngjashme për Trump ose fëmijët e tij- lajmet do ishin mbushur plot e përplot.

Nesër do të jetë debati tjetër televiziv. Komisioni përgjegjës i ka ndryshuar temat e debatit. Përsëri në fokus do jetë koronavirusi. Dhe konfliktet racore.

Kurse temat e politikës së jashtme- mes tyre edhe Kina- janë fshirë. Përveç kësaj, debatuesve do u hiqet zëri i mikrofonit kur nuk është radha e tyre. Për të parandaluar kaosin si herën e shkuar.

Dhe të injorosh tema si përfshirja e Biden me Kinën?

Trump is not just fighting Biden

By Alexander von Schoenburg, BILD

If Joe Biden wins the election, he could thank tech giants like Facebook and Twitter as well as the liberal press.

It is the mainstream media – from the Atlantic to the Washington Post – that unhesitatingly spread every anti-Trump story, despite its verifiability and sources (remember here the alleged insult to Trump for fallen soldiers) they know how to stop, while hiding the news against Biden under the table.

Twitter & Co have just blocked the spread of a news item from the ‘New York Post’, which weighs heavily on Joe Biden.

It is about suspicious meetings with Ukrainian businessmen – mediated by Biden’s son, Hunter – who has been proven to be a regular cocaine user. And in connection with Chinese bribery payments to the Biden clan, the FBI has launched investigations.

Media outlets like the New York Times and CNN have almost ignored this story. If there were similar reports about Trump or his children – the news would be full.

Tomorrow will be the next televised debate. The responsible committee has changed the topics of the debate. Again in focus will be the coronavirus. And racial conflicts.

And foreign policy topics – including China – have been deleted. In addition, debaters will have their microphone muted when it is not their turn. To prevent chaos like last time.

And ignore topics like Biden’s involvement with China?

Lini një Përgjigje

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj WordPress.com. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Facebook. Dilni /  Ndryshoje )

Po lidhet me %s