Kategori
Uncategorized

🇾đŸ‡Ș Suedia mund tĂ« ketĂ« njĂ« qeveri tĂ« re qĂ« do tĂ« kujdeset pĂ«r ndĂ«rtimin e njĂ« fuqie tĂ« re bĂ«rthamore nĂ« Suedi.

Duke vepruar kështu, ne shpresojmë të lehtësojmë ankthin që njoh shumë nga ndjekësit e mi dhe përbërës të tjerë. Në më pak se një javë, ne mund të fillojmë të rregullojmë çmimet e Suedisë dhe të energjisë elektrike.

🇾đŸ‡Ș
FÄ politiska beslut har skadat vÄrt land som nedlÀggningen av kÀrnkraften. DÀrför vill jag vara tydlig med mitt och Moderaternas hoppfulla besked. PÄ min sida i politiken Àr vi överens: Om en vecka kan Sverige fÄ en ny regering som ser till att bygga ny kÀrnkraft i Sverige.

Bara sÄ kan vi se till att svenska hushÄll och företag inte behöver genomlida en sÄdan vinter igen, som nu stÄr för dörren. Men pÄ kort sikt krÀvs direkt handling.

DÀrför presenterar Moderaterna idag en akut krisplan för att ta svenska folket genom den hÀr vintern, sÄ skonsamt som möjligt.

Det handlar bland annat om att utnyttja all kraftvÀrme som finns i Sverige, som skattats till olönsamhet av Magdalena Andersson. Och ett gemensamt vallöfte frÄn partierna pÄ min sida Àr ett högkostnadsskydd mot den extremt dyra elen. Om vi vinner valet blir det verklighet redan den 1 november.

Med det hoppas vi lindra den oro som jag vet att mÄnga av mina följare och andra vÀljare kÀnner. Om mindre Àn en vecka kan vi börja fÄ ordning pÄ Sverige och elpriserna.

Lini një Përgjigje

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke pĂ«rdorur llogarinĂ« tuaj WordPress.com. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Twitter-i

Po komentoni duke pĂ«rdorur llogarinĂ« tuaj Twitter. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke pĂ«rdorur llogarinĂ« tuaj Facebook. Dilni /  Ndryshoje )

Po lidhet me %s