Kategori
Uncategorized

🇸🇪 Suedia mund tĂ« ketĂ« njĂ« qeveri tĂ« re qĂ« do tĂ« kujdeset pĂ«r ndĂ«rtimin e njĂ« fuqie tĂ« re bĂ«rthamore nĂ« Suedi.

Duke vepruar kështu, ne shpresojmë të lehtësojmë ankthin që njoh shumë nga ndjekësit e mi dhe përbërës të tjerë. Në më pak se një javë, ne mund të fillojmë të rregullojmë çmimet e Suedisë dhe të energjisë elektrike.

🇸🇪
Få politiska beslut har skadat vårt land som nedläggningen av kärnkraften. Därför vill jag vara tydlig med mitt och Moderaternas hoppfulla besked. På min sida i politiken är vi överens: Om en vecka kan Sverige få en ny regering som ser till att bygga ny kärnkraft i Sverige.

Bara så kan vi se till att svenska hushåll och företag inte behöver genomlida en sådan vinter igen, som nu står för dörren. Men på kort sikt krävs direkt handling.

Därför presenterar Moderaterna idag en akut krisplan för att ta svenska folket genom den här vintern, så skonsamt som möjligt.

Det handlar bland annat om att utnyttja all kraftvärme som finns i Sverige, som skattats till olönsamhet av Magdalena Andersson. Och ett gemensamt vallöfte från partierna på min sida är ett högkostnadsskydd mot den extremt dyra elen. Om vi vinner valet blir det verklighet redan den 1 november.

Med det hoppas vi lindra den oro som jag vet att många av mina följare och andra väljare känner. Om mindre än en vecka kan vi börja få ordning på Sverige och elpriserna.

Lini një Përgjigje

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke pĂ«rdorur llogarinĂ« tuaj WordPress.com. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke pĂ«rdorur llogarinĂ« tuaj Facebook. Dilni /  Ndryshoje )

Po lidhet me %s