Kategori
Uncategorized

Njeriu pas perdes: Brenda rrjetit sekret të George Soros.

Matt Palumbo /

Përshkrim

përshkrim i produktit

Publishers Weekly Bestseller!

Siç u dëgjua në shfaqjen e Dan Bongino!

Rrjeti i ndikimit të George Soros është i dokumentuar dhe i ekspozuar.

Askush tjetër në politikën moderne nuk e ka fuqinë dhe ndikimin e Xhorxh Soros, si brenda dhe jashtë vendit. I mbështetur nga dhjetëra miliarda dollarë që ka grumbulluar gjatë karrierës së tij, Soros ka dorën e tij në ndikimin e mediave, grupeve aktiviste, kolegjeve, zgjedhjeve presidenciale, zgjedhjeve globale, politikës lokale të SHBA-së dhe shumë më tepër. Soros ka fituar një reputacion si një personazh “boogeyman” në të djathtë, dhe askund tjetër nuk do të lexoni një dokumentacion kaq të gjerë të ndikimit të tij si në këtë libër.

Rishikimi

Kam shkruar shumë për George Soros dhe sytë m’u hapën nga ky libër. – Dan Bongino, drejtues i shfaqjes Dan Bongino dhe i pafiltruar me Dan Bongino

Sorosi është demonizuar, kritikuar dhe përjashtuar nga e djathta politike; tani ai është shpjeguar dhe duke vepruar kështu është ekspozuar.

Matt Palumbo tregon se është i denjë për pozicionin e tij si bashkëpunëtor i Dan Bongino në “Njeriu prapa perdes”. Merrni këtë libër, lexoni këtë libër, veproni sipas librit. – Ish-CEO i Fushatës Presidenciale të Trump, Steve Bannon

Ky është një studim i thellë dhe i rëndësishëm i një prej njerëzve më me ndikim të kohës sonë.

Shkalla në të cilën Soros ka infiltruar pothuajse çdo aspekt të politikës publike është alarmante dhe duhet të shkaktojë shqetësim të madh për çdo amerikan. – Ish-kryetari i Dhomës së Përfaqësuesve, Newt Gingrich

Rreth Autorit

Matt Palumbo është autori i Dumb and Dumber: How Cuomo and de Blasio Ruined New York, Debunk This!: Shattering Liberal Lies dhe Spygat

Description

Product Description

Publishers Weekly Bestseller!

As heard on The Dan Bongino Show!

George Soros’ web of influence is documented and exposed.

No one else in modern politics has anywhere near the power and influence of George Soros, both domestically and internationally. Backed by the tens of billions of dollars he’s accumulated throughout his career, Soros has his hand in influencing the media, activist groups, colleges, presidential elections, global elections, local U.S. politics, and much more. Soros has earned himself a reputation as a “boogeyman” character on the right, and nowhere else will you read such an extensive documentation of his influence as in this book.

Review

I’ve written a lot about George Soros, and my eyes were opened by this book. – Dan Bongino, Host of The Dan Bongino Show and Unfiltered With Dan Bongino

Soros has been demonized, criticized, and ostracized by the political right; now he has been explained, and in so doing exposed. Matt Palumbo shows he is worthy of his position as Dan Bongino’s acolyte in “The Man Behind the Curtain.” Get this book, read this book, act upon the book. – Former Trump Presidential Campaign CEO Steve Bannon

This is a deep, important study of one of the most influential men of our time. The degree to which Soros has infiltrated virtually every aspect of public policy is alarming and should cause great concern for every American. – Former Speaker of the House Newt Gingrich

About the Author

Matt Palumbo is the author of Dumb and Dumber: How Cuomo and de Blasio Ruined New York, Debunk This!: Shattering Liberal Lies, and Spygate.

Lini një Përgjigje

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj WordPress.com. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Facebook. Dilni /  Ndryshoje )

Po lidhet me %s