Kategori
Uncategorized

Ja pse z.Kim nuk është e besueshme në fantazitë e saj .

Pr/ Enver Bytyçi

Shqiptarët, përkatësisht demokratët, nuk e shpikën barin, atë ua solli Juri Kim në oborrin e selisë së tyre!

Shqiptarët e dinë se kush është i korruptuar në këtë vend!

Shqiptarët e njohin prej shumë vitesh monstrën të cilit zonja Kim i varet në supe sa herë shkon në ndonjë event, pra kryeministri i sotëm i Shqipërisë!

Dhe shqiptarët e dinë se për të shpallur zotin Berisha non-grata, duhen shpallur më parë monsra Edi Rama dhe nja tridhjetë apo më shumë politikanë të tjerë të krahut të Ramës!

Prandaj dhe nuk është e besueshme as zonja Kim në fantazitë e saj, as zoti Blinken në vendimin e tij!

Dhe besimi nuk fitohet me sofizma në paraqitjet publike.

Besimi fitohet duke elaboruar të vërtetat, faktet, provat!

Kryetari Bashkise Tirane, akuzohet per korrupsion. https://apel.media/afera-e-inceneratoreve-berisha-akuza-te-forta-ndaj-qeverise-rama/

The Albanians, respectively the Democrats, did not invent the bar, it was brought to them by Yuri Kim in the yard of their headquarters!

Albanians know who is corrupt in this country! Albanians have known for many years the monster that Mrs. Kim hangs on her shoulder every time she goes to an event, that is, the current Prime Minister of Albania!

And Albanians know that in order to declare Mr. Berisha non-woman, Monsieur Edi Rama and some thirty or more other politicians of Rama’s wing must be declared first!

Therefore, neither Mrs. Kim in her fantasies, nor Mr. Blinken in his decision is credible!

And trust is not gained by sophistry in public appearances.

Faith is gained by elaborating truths, facts, proofs!

Nëse unë do të nisesha nga opinioni im, atëherë do të thosha se zonja Kim tallet me shqiptarët, kur fotografohet me njerëz të vuajtur të këtij vendi dhe shfrytëzon bujarinë e tyre për të huajt, ndërkohë që nuk qorton asnjëherë qeverinë pse ajo i ka lënë këta njerëz në ditë të hallit!

Nëse do nisesha nga ajo që shohim, atëherë unë do të thoja se zonja Kim shetit në jahtet e oligarkëve në konflikt interesi me ta dhe retorikën e drejtësisë e përdorë për të akuzuar Sali Berishën, por jo për ta zbatuar ligjin!

Nëse unë nisem nga takimet, rekomandimet dhe dhuna verbale e zonjës Kim, atëherë unë them se ndërhyrja e saj në çeshtjet e brendshme të çdo partie politike në Shqipëri është sjellje prej guvernatorësh me synim asgjësimin e pluralizmit dhe demokracisë!

Nëse marrim dhe analizojmë marrëdhëniet e Juri Kim me kryeministrin dhe kreun e bashkisë së Tiranës, nisur edhe nga fotot në ekrane televizive, atëherë unë them se ambasadorja amerikane është ngarkuar nga lobe jashtë departamentit të shtetit për të bashkëpunuar me këta njerëz.

If I were to start from my opinion, then I would say that Mrs. Kim mocks Albanians when she is photographed with suffering people of this country and uses their generosity for foreigners, while never reprimanding the government for leaving them people in the day of misery!

If I were to start from what we see, then I would say that Ms. Kim rides on the yachts of the oligarchs in conflict of interest with them and uses the rhetoric of justice to accuse Sali Berisha, but not to enforce the law!

If I start from the meetings, recommendations and verbal violence of Mrs. Kim, then I say that her interference in the internal affairs of every political party in Albania is behavior of governors with the aim of destroying pluralism and democracy!

If we take and analyze Juri Kim’s relationship with the Prime Minister and the mayor of Tirana, based on the photos on TV screens, then I say that the American ambassador has been charged by lobbies outside the state department to cooperate with these people.

Nderkaq kjo sjellje më bën të kuptoj se armiqësia ndaj Sali Berishës buron pikërisht nga angazhimi për këto lobe.

Por të gjitha këto që po them janë opinione.

Duhet të kem fakte, shumë fakte që unë të shprehem për akuzë juridike kundër zonjës Kim!

Pra, nëse do të përdorja standardin e përgjigjeve të saj në intervistë me gazetaren Erla Mëhilli, atëherë edhe unë do të ndërtoja një skemë inkriminimi të ambasadores Kim, të ngjashme me skemën që ajo e ndërton kundër Sali Berishës!

Meanwhile, this behavior makes me understand that the hostility towards Sali Berisha stems precisely from the commitment to these lobbies.

But all these I am saying are opinions.

I have to have facts, a lot of facts for me to speak out on a legal charge against Ms. Kim!

So, if I were to use the standard of her answers in the interview with journalist Erla Mëhilli, then I would also build an incrimination scheme of Ambassador Kim, similar to the scheme she builds against Sali Berisha!

Prandaj në atë intervistë, si në shumë raste të tjera ambasadorja Kim thjesht fluturon e fantazon, bazuar në përrallat që ia ka thënë Sorosi, Edi Rama, Erion Veliaj, Dalina Fico apo Sokol Balla, që “po le lesht” bashkë me këta të tjerët, për ta eliminuar Berishën!

Therefore, in that interview, as in many other cases, Ambassador Kim simply flies and fantasizes, based on the tales told by Soros, Edi Rama, Erion Veliaj, Dalina Fico or Sokol Balla, who “is leaving wool” together with these others. , to eliminate Berisha!

Marrë nga shkrimi i Pr/Enver Bytyçit …

Lini një Përgjigje

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj WordPress.com. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Twitter-i

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Twitter. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Facebook. Dilni /  Ndryshoje )

Po lidhet me %s