Kategori
Uncategorized

Lirohet nga policia për lidhje me trafikantët . Rama e emëron drejtor të përgjithshëm të policisë së shtetit.

🔺Cili ështe Drejtori i ri i policise se shtetit Geldis Nano.

🔺Cila është e kaluara e tij, nisja e karierës si oficer policie dhe lidhja me trafikantët.

🔺Mbas informacioneve në rrugë operative, për lidhjet e oficerit të policisë Geldis Nanos me trafikun dhe trafikantët.

🔺Inspektori i përgjithshem i ministrit të brendëshëm, filloj menjeherë investigimin ndaj oficerit Nano.

🔺Rezultatet e këtij investigimi ju jepnin të drejtë informacioneve të policisë së shtetit dhe sherbimeve te tjera partnere se oficeri Geldis Nano kishte lidhje me trafikun dhe trafikantët.

🔺Menjehere mbas ketij investigimi nga inspektori i pergjithshem i ministrit te puneve te brendeshme, dhe provave të mjaftueshme …

🔺Drejtori i policise se shtetit në vitin 2008 urdheroj menjehere lirimin e tij nga detyra të oficerit Geldis Nano …

Links to traffickers!

The new director of the state police, Geldis Nano, has a dark past. He was expelled from the state police in 2008.

🔺 / Who is the new Director of State Police Geldis Nano.

🔺 / What is his past, starting his career as a police officer and connecting with traffickers.

🔺 / Following operational information, about police officer Geldis Nanos’s links to traffickers and traffickers.

🔺 / Inspector General of the Minister of Interior, immediately started the investigation against Officer Nano.

🔺 / The results of this investigation gave you the right to information from the state police and other partner services that Officer Geldis Nano was involved in trafficking and traffickers.

🔺 / Immediately after this investigation by the Inspector General of the Minister of Interior, and sufficient evidence…

🔺 / The Director of State Police in 2008 immediately ordered his dismissal of Officer Geldis Nano…

Lini një Përgjigje

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj WordPress.com. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Twitter-i

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Twitter. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Facebook. Dilni /  Ndryshoje )

Po lidhet me %s