Kategori
Uncategorized

Amerika nuk është pronë e askujt, dhe as sapun për të larë duart gjithkush.

Nga Urim Gjata /

Direkt mbas zgjedhjeve klithma e parë e tragjedisë, nisi nga kryesia e PD_së, dhe seksioneve të Korçës, por ne se dëgjuam.

Ata ishin jo vetëm intelektualë dhe qytetarë me dinjitet, por nje pjesë e tyre, dhjetoristë dhe themelues të Partisë Demokratike, qëndrestarë të saj ndër vite .

Kërkesat e tyre dhe e antarësisë, ishte e drejtperdrejtë dhe e vazhdueshme .

Analizë për fushatën, mënyrën e menaxhimit, dhe një raport shterues per humbjen.

Fatkeqësisht kjo kërkesë e drejtë nuk u denjua të dëgjohej nga kryetari.

Servilët liliputë, apo qehallarë të tij të dërguar nga ai atje, ishin të mjaftueshëm për kryetarin

Dorheqja e tyre në grup nga postet drejtuese të PD_së Korçë, (kjo si rezultat i humbjes ) dhe jo dorheqje nga Partia Demokratike, na paralajmëroj për Gjëmën që po i afrohej PD_së.

Por ne përsëri si servilë të kryetarit, heshtëm.

Heshtëm dhe i ofenduam, heshtëm dhe i akuzuam padrejtësisht .

Heshtëm se heshti kryetari Kim .

Kur diçka (sidomos një forcë politike ) ta falin, a’ e merr si dhuratë, pa kontribut, s’ka se si të ndodhi ndryshe .

Do largosh “ferrat” nga këmbët, përndryshe nuk do të mund ta përdorësh dot partinë në interes të egos, miqve, shokëve, biznesit, dhe familjes.

Atë po bën mësëmiri dhe kryetari i kësaj force jo vetëm sot.

Ne e kuptuam se mësëfundmi kur ai një si Juda bëri aktin e fundit të poshtërsisë që i kishte mbetur.

Por jemi ne ata që ndoshta na ka pëlqyer, a kemi mbyllur sytë ndër vite kur ai me marifet priste koka themeluesish, drejtuesish, dhe qëndrestaresh, ndrron statutin dhe drejtuesit e degëve çdo 6 muaj, dhe ne heshtëm, duartrokitem dhe qeshëm.

Janë shumë për tu numëruar.

Çadra e famshme dhe shkaperdhimi i demokrateve per muaj, ditë natë atje.

Marveshja poshtëruese e Majit, që i dha një dorë të mirë bandës së trafikut të vazhdojë në rrugën e vazhdimësisë.

Largimi i beftë nga parlamenti, per ti lejuar bandes ne pushtet qetësinë e saj në bërjen dhe ç’bërjen e ligjeve.

Mos futja ne zgjedhjet vendore i dha narkotrafikut jo vetem pushtetin vendor, por edhe rreth 200 000 vende pune që po ti kethejme ne vota bëhen rreth 500 000

Mësëfundmi për të kënaqur egon e Rames për pushtet, kryetari prishi edhe koalicionin me aleatët, e tij si (LSI) prishje që solli mosmarrjen e nje deputeti ne Korçë, një në Gjirokaster, një në Vlorë, një në Berat, një në Durrës, Tiranë dhe…përfundimisht, mos marrjen e pushtetit …

Ky veprim i mirëstudjuar i kryetarit për interesa të fshehta, solli edhe humbjen përfundimtare dhe rrënimin perfundimtar të Partisë Demokratike dhe antareve të saj në këto zgjedhje.

Kështu që ndersa Rama do vazhdojë i qetë të qeverisi deri më 2030, kryetari do vazhdojë te na gënjejë ne demokrateve për fitore imagjinare .

Ndaj tani veç kryetarit dhe sejmenëve të tij brënda dhe jashtë selisë, ju të tjerët që militini, votoni, kontriboni qysh prej krijimit te Partise Demokratike, tani siç tha dhe Kim, veç ngrënies së barit kines, (nje si dikur misrin Gjeorgjan) mprihini edhe hanxharet per tu vrare mes vedi, jo vetëm për pushtetin e pa cënueshën të Rames, por edhe për “hallet” dhe “dinjitetin e kryetarit .

Sa për Amerikën, ajo vërtet është toka ëndrrave të lirisë, dhe pjesë e dashurisë pa kushte të shqiptarëve të ndershëm .

Por po ajo Amerikë është shumë e madhe për ta përfaqsuar, apo u fshehur mbas saj në veprimet e tyre të ndyra, antishqiptare dhe anti_kombëtare nga liliputë vëndas dhe të huaj.

Ndaj mos u fshihni dhe mos u pispillosni, dhe as mos u mundoni të kërcënoni nën emrin e saj.

Lereni Amerikën e Uillsonit, Xh. Bushit, Klintonit, në mëndiet dhe zemrat e shqiptarëve si dikur në madhështinë dhe dinjitetin e saj.

Mos ja ndyni emrin me veprimet tuaja të ndyra personale, klanore, apo të inkuadruar në OJQ sorosjane…

Prisni se skeni parë gjë akoma / / /

America is nobody’s property, nor is soap to wash everyone’s hands.

Ambassador Kim washed her hands, and left the pierced ball with the stunt at the mayor’s feet. The latter ready, shot the penalty and scored, Goal in the gate without PD goalkeeper.

Rama as a juggler starts calm continues, the third term. Fourth and forth. He does not lie when he says that there is no other better than me, and that he has plans until after 2030_s to govern.

Immediately after the elections, the first cry of tragedy started from the leadership of the Democratic Party and the sections of Korça, but we heard that. They were not only intellectuals and dignified citizens, but a part of them, Decemberists and founders of the Democratic Party, its staunch supporters over the years. Their demands, and those of membership, were fair and consistent. Analysis of the campaign and the way of management, and an exhaustive report on the loss, Unfortunately this fair request was not deemed to be heard by the mayor. The Lilliputian serfs, or qehallars sent by him there, were enough for the mayor. we offended, silenced and unjustly accused them. I was silent because the mayor was silent

And while the president is silent, and laughter melts in parliament. We have started sharpening the machete, and we are splitting ourselves into two hostile camps within the same group. We know each other’s wounds, sorrows and weaknesses, so the war between us will be the fiercest, and the most cruel that could have ever happened.

When something (especially a political force) is forgiven, does it receive a gift, there is no way it could have happened otherwise. You will remove the “thorns” from your feet, otherwise you will not be able to use it in the interest of ego, friends, comrades, business, and family. That is what the lesson and the leader of this force are doing not only today. We realized that finally when he one like Judas did the last act of humiliation he had left. But we have closed our eyes over the years when he cleverly cuts off the heads of founders, leaders, and resistance leaders, changes the statute and branch leaders every 6 months, and we are silent, applauded and laughed at. There are many to count. The famous tent and the scattering of Democrats for months, day and night there. The humiliating deal of May, which gave a good hand to the traffic gang to continue on the path of continuity. Abrupt departure from parliament, to allow the ruling gang to calm down in making and breaking laws. Failure to run in the local elections gave the drug trafficker not only the local government, but also about 200,000 jobs that if we turn into votes become about 500,000. (SMI) breakdown that brought the failure of a deputy in Korça, one in Gjirokaster, one in Vlora, one in Berat, one in Durrës, Tirana and… This well-studied action of the mayor brought the final loss and final collapse of the Democratic Party and members its in this election. So Rama will continue to rule peacefully until 2030, while you who militate, vote, contribute since the establishment of the Democratic Party, now in addition to eating grass, you also eat the machete to be killed between the “worries” and the dignity of President

As for America, it really is the land of dreams of freedom, and part of the unconditional love of honest Albanians. But the same America is too big to represent, or hide behind it in their dirty and anti-Albanian and national actions by domestic and foreign Lilliputians. So do not hide and do not try to threaten under her name. Leave Wilson America to its greatness and dignity. Do not tarnish his name with your filthy personal and clan actions.

Lini një Përgjigje

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj WordPress.com. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Twitter-i

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Twitter. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Facebook. Dilni /  Ndryshoje )

Po lidhet me %s