Kategori
Uncategorized

Gaz helmues, (made in Lleshi) ndaj gjimnazisteve protestues .

Protesta e trete-Klodian-Rasha

Dhunë barbare mbi gjimnazistet protestues nga policia partiake.

Keshtu ndodh kur partia dhe shteti bëhen një.

Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (46)

Policia dhe FNSH i ka goditur me shkopinj gome, gaz lotsjellës, dhe plumba gome.

Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (55)

Gazi lotsjellës u hodhe dhe ne zonat e banuara ç’ka shkaktoi jo pak kaos dhe pakënaqësi te banorët e Tiranës.

Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (36)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (24)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (12)

Protestuesit janë ndjekur nga Forcat e FNSH, të cilat kanë tentuar të shpërndajnë turmat me anë të autoboteve.

Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (1)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (2)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (3)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (4)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (5)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (6)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (7)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (8)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (9)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (10)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (11)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (12)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (13)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (14)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (15)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (16)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (17)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (19)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (20)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (21)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (22)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (23)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (24)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (25)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (26)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (27)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (28)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (29)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (30)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (31)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (32)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (33)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (34)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (40)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (37)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (38)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (44)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (43)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (42)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (54)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (53)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (51)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (52)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (50)
Protesta-Dhuna-Klodian-Rasha-gaz-lotsjelles-tym-policia-sulmi-shkaterrimi (49)

Lini një Përgjigje

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj WordPress.com. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Google

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Google. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Twitter-i

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Twitter. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Facebook. Dilni /  Ndryshoje )

Po lidhet me %s