Kategori
Uncategorized

Deklarta e fortë e Berishës: Rama dhe Vuçiç po nxisin konfliktin në Ballkan, arsyeja…

🌑 Ne takimin me kater sy, plus dy te Danjollit te Sherkes, Baton Stanishiqi, te Edi Rames me padronin e tij ne viziten e tij te pare zyrtare ne Beograd ata vendosen ndarjen e Kosoves.

Sali BERISHA

Deget nuk duhet te na fshehin trurin!
Une e di se zhurmnaja mediatike e montuar nga Edvin Rama kunder Lulzim Bashes me skenar te tipit te Griseldes, per shume analiste dhe politikane ka ne baze nje perpjekje te tij te deshpruar per larguar vemendjen e publikut nga deshtimi i tij total ne menaxhimin e pandemise dhe megaafera e madhe e vjedhjes se 430 milion eurove me djegesat dhe Jo, per te 7-ten here nga BE hapjes se negociatave.


Por duke mos injoruar keto opinione mendoj se keto jane vetem deget te cilat kurrsesi nuk duhet te na erresojne syte e mendjes dhe te na fshehin trungun.

Ne bindjen time me te thelle,

🌑 qendrimet me te fundit te Edvin Rames ndaj Beogradit,

🌑 firmosja e marreveshjes me Serbine diten e paraqitjes ne sallen e gjyqit te gjykates speciale ne Hage e udheheqesve me kryesor te UÇK dhe Kosoves,

🌑 heshtja tradhetare e paprecedente ne historine e vendit e argatit te Beogradit per deklaraten e serbomadhit Vuçiç te kercenimit me lufte te Kosoves,

🌑 dhe urdheri i Zografit bis per te hequr nga teksti i rezolutes qe votoi dy dite me pare narkoparlamenti i tij te paragrafit apo me sakte fjalise, ne te cilin citohej dhe denohej genocidi serb ne Kosove si dhe shpifjet dhe akuzat me lajme e deshmitare te rreme ndaj Lulzim Bashes kane si trung nje skenar fund e krye te diktuar argatit te Beogradit ne Tirane nga padroni i tij Aleksander Vuçiç.

Le ti shqyrtojme me rradhe :

🌑 Firmosja e marreveshjes me Serbine diten e çeljes se procesit gjyqesor ne Hage ndaj ish udheheqjes politike te UÇK dhe Republikes se Kosoves.
Ne nje akt pabesie ekstreme ndaj Kosoves Edvin Kristaq Rama pranoi vendimin e patronit te tij, presidentit te sebomadhise Vuçiç per te firmosur marreveshjen me te rendesishme midis Serbise dhe Shqiperise pikerisht diten ne te cilen ish udheheqja politike e UÇK dhe Kosoves paraqitej me hekura ne duar ne sallen e Gjyktaes Speciale ne Hage me akuzen e krimeve te luftes dhe drejtim te organizates kriminale.
🌑 Kjo akuze absurde dihet boterisht se eshte shpallur me dhjetra dhe qindra here nga fundi i viteve 1990 e deri sot nga Milloshevici dhe Geobelsi i tij Vuçiç.

🌑 Atyre qe mendojne se kjo firmosje ishte nje koincidence apo rastesi mund tju them se nje rastesi e tille nuk mund te pranohej kurre nga nje politikan qe ndjen veten shqiptar. Ky ishte nje akt i pashembullt i turpshem antikombetar.
Me nje akt te till me simboliken e dites se firmosjes se marreveshjes me te rendesishme me Serbine,

🌑 Edvin Kristaq Rama i beri keshtu nje sherbim te jashtezakonshem padronit te tij Vuçiç dhe rendoi me cinizem dhe poshtersi, moralisht dhe jo vetem ish udheheqesit e UÇK dhe Kosoves ne sallen e gjyqit ne Hage.

Ata dhe asnje ish luftetar i UÇK, asnje shqiptar kudo qe ndodhet sot jo qe nuk mund te prisnin por me te drejte as nuk mund te imagjinionin nje akt te tille nga qeveria e Shqiperise, firmosjen dhe perqafimin virtual te kryeministrit te vendit tyre me geobelsin e kasapit te shqiptareve pikerisht diten qe çelej ne Hage gjyqi kunder ish udheheqjes se UÇK dhe te Kosoves.

🌑 Me kete akt antishqiptar argati i Beogradit Zografi Bis i beri nje sherbim te jashtezakonshem padronit te tij Vuçiç sepse ky i fundit, ish çetnik i Sheshelit dhe Geabels i Millosheviçit 20 vjet me pare, ate dite mundi ti thote botes se ja kush jam une sot.

Ata me te cilet negocioja deri sot per marreveshje per Kosoven nuk ishin per tryeze negociatash por ishin nje grup drejtuesish te UÇK dhe Kosoves, te cilet ashtu siç ju kemi thene kane drejtuar nje organizate kriminale dhe qe u burgosen si per krime lufte dhe krime kunder njerezimit.
Kurse me nje shqiptar te mire, kryeministrin e Shqiperise po firmosim po kete dite marreveshjen me te rendesishme midis dy vendeve.
Po njelloj edhe vet argati i Beogradit me firmen dhe plluqjen e tij virtuale u tha shqiptareve dhe botes ate dite se une me mikun tim te ngushte Vuçiç merrem vesh shume mire kurse me ata qe perfunduan ne Hage nuk kam pune. Ata, paçin fatin e tyre.

🌑 Kjo de facto ne rrafshin moral eshte nje shitje e ish udheheqesve te UÇK dhe Kosoves tek armiku i tyre.
Qendrim dhe akt me armiqesor ndaj Kosoves dhe kombit shqiptar ate dite Edvin Rama nuk mund te mbante dhe ndihme dhe shperblim me te çmuar padronit te tij ne Beograd nuk mund ti bente !

🌑 Heshtja si fija e barit e Zografit Bis ndaj kercenimit te Kosoves me lufte nga padroni i tij Vuçiç.


Miq, pa u thare boja e marreveshjes se firmosur me Edvin Ramen diten e çeljes se procesit gjyqesor ne Hage kunder ish udheheqjes me te larte te UÇK dhe te Republikes se Kosoves, padroni i argatit te Beogradit ne Tirane presidenti i Serbomadhise Aleksander Vuçiç deklaroi ne zyren e tij para ambasadoreve te vendeve te medha se ai nuk ka hequr dore nga projekti i Serbise se Madhe dhe se ishte gati te sulmonte edhe ushtarakisht Republiken e pavarur te Kosoves per te shkrire konfliktin e ngrire me te.

🌑 Ne deklaraten e tij serbomadhi Vuçiç, per te justifikuar nderhyrjen e tij ushtarake krahasoi Republiken e pavarur te Kosoves, te njohur nga 116 vende te botes, me rajonin e pushtuar te Nagorni Karabak, i cili per te gjithe boten pervec Armenise eshte territor integral i Republikes se Azerbajxhanit.

Kjo deklarate lufte tashme e Millosheviçit te ri ngjalli reagimet te shumta te autoriteteve, forcave politike ne Kosove dhe ne Shqiperi por edhe te komunitetit nderkombetar.

Por me fuqishem se kushdo tjeter foli pa shqiptuar asnje fjale, pra me heshtjen e tij si fije bari, argati i Beogradit ne Tirane Edvin Rama.
Ne nje rast te pashembullt ne historine e vendit Zografi Bis nuk shqiptoi per deklaraten luftenxitese dhe kercenimin e Kosoves me lufte nga padroni i tij as dhe nje fjale te vetme.

🌑 Ne fakt me heshtjen e tij tradhetare ai miratoi me ze te larte deklaraten e mikut tij te ngushte siç paraqet ai Vuciçin para shqiptareve.
Edvin Rama jo qe nuk e denoncoi por miratoi me kenaqesi deklaraten e padronit te tij sepse ai si antishqiptar i vendosur eshte i lidhur pergjithmone me projektin e Serbise se Madhe.

Pas Enver Hoxhes ai eshte flamurtari shqipfoles kryesor i ketij projekti.
Rikujtoj ketu se para vitit 2013 udheheqja politike e Shqiperise dhe Kosoves kishin refuzuar ne menyren me kategorike dhe hedhur poshte cdo perpjekje per diskutim per ndryshimin e kufijve te Kosoves si nje projekt qe synon krijimin e Serbise se Madhe.

Por gjerat ndryshuan krejtesisht pas ardhjes ne pushtet te Zografit Bis, njeriut qe kishte vendosur ne gjoksin e Bregoviçit kengetarit te Kallashnikov hymnit te çetnikeve serbe gjate masakrave ne Kosove.

🌑 Ne takimin me kater sy, plus dy te Danjollit te Sherkes, Baton Stanishiqi, te Edi Rames me padronin e tij ne viziten e tij te pare zyrtare ne Beograd ata vendosen ndarjen e Kosoves.

🌑 Pas ketij takimi, Zografi Bis me dy argatet e Beogradit ne Prishtine, Miladinin shqipfoles dhe Baton Stanishiqin ne sherbim te padronit te tyre ne Beograd, bene gjithçka ne takime te fshehta dhe publike ne Kosove, Shqiperi, Europe dhe bote per te zbatuar projektin e Serbise se Madhe.
Ne Samitin e Berlinit, serbomadhi Vuçiç dhe trojka shqipfolese e argateve te tij, projekti i tyre i serbomadhise moren nje goditje fatale.
Ndaj dhe per shkak te kesaj goditje qe zhveshi lakuriq si tradhetar i kombit, kercenimi i serbomadhit Vuçiç per zbatimin e projektit te tij te serbomadhise me lufte u prit me kenaqesi te brendshme dhe u miratua me heshtje nga Zografi Bis.

🌑 Me heshtjen e tij tradhetare Edvin Kristaq Zografi ne fakt fliste me shume se me çdo fjalim apo hungurime tjeter. Ai me kete heshtje u thoshte shqiptareve te Kosove dhe mbare kombit: Mire jua beri miku im i ngushte, padroni im Vućiç, ju nuk e pranuat realizimin paqesor nga ne te projektit te Serbise se Madhe, te ndarjes se Kosoves midis Shqiperise dhe Serbise, tani miku im i ngushte do ta realizoje ate me forcen e armeve dhe kesaj radhe edhe me miratimin me heshtje nga une Edvin Kristaq Zografit. sb (Vijon)

Berisha’s strong statement: Rama and Vuçi po are promoting conflict in the Balkans, the reason…

Sali Berisha

Branches should not hide our brains!
I know that the media hype mounted by Edvin Rama against Lulzim Basha with a Griselda-type scenario, for many analysts and politicians is based on his desperate attempt to divert public attention from his total failure to manage the pandemic and the big mega affair of stealing 430 million euros with burns and No, for the 7th time from the EU opening negotiations.
But not ignoring these opinions, I think that these are just the branches which should never obscure the eyes of the mind and hide our trunk.

In my deepest conviction, Edwin Rama’s most recent stances towards Belgrade, the signing of the agreement with Serbia on the day of the appearance in the courtroom of the special court in The Hague of the main leaders of the KLA and Kosovo, the unprecedented treacherous silence in the history of the place of Belgrade’s money for the statement of the great Serb Vuçiiç of the threat of war with Kosovo, and the order of Zograf bis to remove from the text of the resolution voted two days ago his parliament’s paragraph or more precisely the sentence, in which he was quoted and The Serbian genocide in Kosovo was condemned, as well as the slanders and accusations with news and false witnesses against Lulzim Basha, which have as a backdrop a scenario completely dictated by the Belgrade mercenary in Tirana by his master Aleksandar Vucic.

Signing of the agreement with Serbia on the day of the opening of the trial in The Hague against the former political leadership of the KLA and the Republic of Kosovo.
In an act of extreme infidelity to Kosovo, Edvin Kristaq Rama accepted the decision of his patron, the great President Vucic, to sign the most important agreement between Serbia and Albania, on the very day when the former political leadership of the KLA and Kosovo was presented with bars in hand. the Special Courtroom in The Hague on charges of war crimes and directing a criminal organization.
This absurd accusation is universally known to have been made dozens and hundreds of times since the late 1990s by Milosevic and his Geobels Vucic.

To those who think that this signing was a coincidence or a coincidence I can tell you that such a coincidence could never be accepted by a politician who feels Albanian. This was an unprecedented shameful anti-national act.
With such an act with the symbolism of the day of the signing of the most important agreement with Serbia, Edvin Kristaq Rama thus rendered an extraordinary service to his master Vucic and aggravated with cynicism and vileness, morally and not only the former leaders of the KLA and Kosovo in the courtroom in The Hague.

They and no former KLA fighter, no Albanian wherever he is today, not that they could not wait but rightly could not even imagine such an act by the Albanian government, the signing and virtual embrace of the Prime Minister of their country with the geobels of the butcher of the Albanians exactly on the day that the trial against the former leadership of the KLA and Kosovo was opened in The Hague.

With this anti-Albanian act, the Belgrade mercenary Zografi Bis did an extraordinary service to his master Vucic because the latter, a former Chetnik of Seselj and Geabels of Milosevic 20 years ago, that day could tell the world who I am today.

Those with whom I negotiated until today for an agreement on Kosovo were not at the negotiating table but were a group of leaders of the KLA and Kosovo, who, as we told you, ran a criminal organization and were imprisoned for both war crimes and crimes against humanity. .
And with a good Albanian, the Prime Minister of Albania, we are signing this day the most important agreement between the two countries.
Likewise, the mercenary of Belgrade himself with his signature and virtual splendor told the Albanians and the world that day that I and my close friend Vuçi vesh get along very well and I have no business with those who ended up in The Hague. They, decide their fate.

This de facto moral level is a sale of former KLA and Kosovo leaders to their enemy.
The most hostile attitude and act towards Kosovo and the Albanian nation that day, Edvin Rama could not hold and could not do more valuable help and reward to his master in Belgrade!

Silence like the thread of grass of Zograf Bis to the threat of Kosovo with war by his master Vucic.
Friends, without drying the paint of the agreement signed with Edvin Ramen on the day of the opening of the trial in The Hague against the former top leadership of the KLA and the Republic of Kosovo, the master of the Belgrade mercenary in Tirana, the President of Serbia, Alexander Vucic, stated in the office he told the ambassadors of the big countries that he had not given up on the Greater Serbia project and that he was ready to attack the independent Republic of Kosovo militarily in order to resolve the frozen conflict with it.

In his statement, Serb Vucic, to justify his military intervention, compared the independent Republic of Kosovo, recognized by 116 countries, with the occupied region of Nagorno-Karabakh, which for the whole world except Armenia is an integral territory of the Republic. of Azerbaijan.

This declaration of war by the new Milosevic already provoked numerous reactions from the authorities, political forces in Kosovo and Albania, but also from the international community.

But more powerful than anyone else spoke without uttering a single word, that is, with his silence like a thread of grass, Belgrade’s tycoon in Tirana Edvin Rama.
In an unprecedented case in the history of the country, Zografi Bis did not utter a single word about the provocative declaration and the threat of Kosovo with war by his master.

In fact, with his treacherous silence, he loudly approved the statement of his close friend as he presents Vucic to the Albanians.
Edvin Rama not only did not denounce but he gladly approved the statement of his boss because he, as a determined anti-Albanian, is permanently connected with the Greater Serbia project.

After Enver Hoxha, he is the main Albanian-speaking flag bearer of this project.
I remind you here that before 2013 the political leadership of Albania and Kosovo had categorically rejected and rejected any attempt to discuss the change of Kosovo’s borders as a project aimed at creating a Greater Serbia.

But things changed completely after the coming to power of Zograf Bis, the man who had placed in the chest of Bregovic the Kalashnikov singer the anthem of the Serbian Chetniks during the massacres in Kosovo.

In the meeting with four eyes, plus two of Danjoll of Sherka, Baton Stanishiqi, of Edi Rames with his boss in his first official visit to Belgrade, they decided the partition of Kosovo.

After this meeting, Zografi Bis with the two Belgrade mercenaries in Pristina, the Albanian-speaking Miladin and Baton Stanisic in the service of the master
in Belgrade, did everything in secret and public meetings in Kosovo, Albania, Europe and the world to implement the Greater Serbia project.
At the Berlin Summit, Serb Serb Vucic and the Albanian-speaking troika of his mercenaries, their Serb project got a fatal blow.
Therefore, and because of this blow that he stripped naked as a traitor to the nation, the threat of the Serb great Vucic for the implementation of his project of war great Serb was received with inner pleasure and was tacitly approved by Zografi Bis.

With his treacherous silence, Edvin Kristaq Zografi actually spoke more than with any other speech or gossip. With this silence he said to the Albanians of Kosovo and the whole nation: Well done my close friend, my master Vućiç, you did not accept the peaceful realization by us of the project of Greater Serbia, of the division of Kosovo between Albania and Serbia, now my close friend will accomplish it with the force of arms and this time also with the tacit approval of me Edvin Kristaq Zografit. sb (Vijon)

Lini një Përgjigje

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj WordPress.com. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Google

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Google. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Twitter-i

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Twitter. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Facebook. Dilni /  Ndryshoje )

Po lidhet me %s