Kategori
Uncategorized

A do të hetohet Fatos Klosi në Hagë për vrasjen e ish-ministrit të Mbrojtjes së Kosovës, deklarata e Berishës.

Berisha tha se….

🌑 ka pasur informacione se shërbimi sekret shqiptar është përfshirë në vrasjen e Krasniqit, ndaj dhe duhet të hetohet Fatos Klosi, i cili ka drejtuar SHISH në atë periudhë.

Ish-Kryeministri Sali Berisha tha në një lidhje direkte me ABCnews, se Fatos Klosi, duhet të hetohet lidhur me vrasjen e Ahmet Krasniqit, ish-ministër i Mbrojtjes së Kosovës.

Berisha tha se ka pasur informacione se shërbimi sekret shqiptar është përfshirë në vrasjen e Krasniqit, ndaj dhe duhet të hetohet Fatos Klosi, i cili ka drejtuar SHISH në atë periudhë.

“Nuk kam pasur të dhëna se kush i ka kryer vrasjet e anëtarëve të LDK dhe FARK në Kosovë sepse po t´i kisha do t´i deklaroja.

Marrëdhëniet e mia me UÇK kanë qenë të shkëlqyera, kam pasur marrdhëniet më miqësore me Hashim Thaçin dhe të gjithë politikanët e Kosovës.

Vetëm njëherë kam kritikuar Albin Kurtin për ato veprimet në Kuvend sepse mendoja se nuk i shërbenin njohjeje të Kosovës”, tha Berisha.

Në RTV Dukagjini, ish- bashkëpunëtori i ngushtë i Ahmet Krasniqit ka dhënë emrin e personit për të cilin ai mendon se e di kush e vrau kolonelin Krasniqi.

Skënder Zogaj, ish-bashkëpunëtori i ngushtë i kolonelit Ahmet Krasniqi ka thënë se Fatos Klosi e di kush e vrau Ahmet Krasniqin.

“Fatos Klosi di gjithçka për këtë vrasje. Paraqitjet e tij të mëvonshme tregojnë që ai din gjithçka. S’ka mundësi të mos e dijë sepse të gjitha ngjarjet e mëdha që kanë ndodhur në të gjitha shërbimet e Shqipërisë ai i ka ditur”, tha Zogaj.
“Jam i bindur se mos zbardhja e vrasjes së tij ka të bëjë me shuma të mëdha parash. Nuk është i rëndësishëm vrasësi që e ka gjuajt plumbin por kush i ka dhënë urdhrat”.

Zogaj ka thënë se Ahmet Krasniqi luftoi për unifikim të grupeve ushtarake që vepronin në Shqipëri, sepse kishte frike se pa unifikim do të dëmtohej lufta çlirimtare.

Ndërsa, në një deklaratë pak më herët, ish-kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha, tha se në vrasjen e kolonel Ahmet Krasniqit kishte gisht pikërisht Fatos Klosi.

Former Prime Minister Sali Berisha said in a direct connection with ABCnews that Fatos Klosi should be investigated in connection with the murder of Ahmet Krasniqi, former Minister of Defense of Kosovo.

Berisha said that there was information that the Albanian secret service was involved in the assassination of Krasniqi, so Fatos Klosi, who led SHISH in that period, should be investigated.

“I did not have information on who committed the murders of LDK and FARK members in Kosovo because if I had them I would declare them.

My relations with the KLA have been excellent, I have had the most friendly relations with Hashim Thaçi and all the politicians of Kosovo.

“Only once did I criticize Albin Kurti for those actions in the Assembly because I thought they did not serve the recognition of Kosovo”, said Berisha.

On RTV Dukagjini, the former close associate of Ahmet Krasniqi has given the name of the person he thinks he knows who killed Colonel Krasniqi.

Skënder Zogaj, former close associate of Colonel Ahmet Krasniqi said that Fatos Klosi knows who killed Ahmet Krasniqi.

“Fatos Klosi knows everything about this murder. His subsequent appearances show that he knows everything. “It is impossible not to know because he knew all the great events that happened in all the services of Albania”, said Zogaj.
“I am convinced that not revealing his murder has to do with large sums of money. “It is not important who killed the bullet, but who gave the orders.”

Zogaj said that Ahmet Krasniqi fought for the unification of military groups operating in Albania, because he feared that without unification the liberation war would be damaged.

Whereas, in a statement a little earlier, the former Prime Minister of Albania, Sali Berisha, said that Fatos Klosi had a hand in the murder of Colonel Ahmet Krasniqi.

Lini një Përgjigje

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj WordPress.com. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Google

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Google. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Twitter-i

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Twitter. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Facebook. Dilni /  Ndryshoje )

Po lidhet me %s