Kategori
Uncategorized

Boll u qurravitët pas hajdutit Edi Rama. Sot Shqipëria nuk ka nevojë për qurravitës dhe servilë.

Plenty of jokes after the thief Edi Rama.Today, Albania does not need crumbs and servility.

Nga Red Varaku/

Boll i ‘qatë hallin’ kryeministrit hajdut!

Ndërsa beteja e popullit shqiptar me koronavirusin po vazhdon në kushtet e braktisjes totale të shtetit, në kushtet e mjerimit dhe mungesës së shërbimit shëndetësor, ka akoma qytetarë që në vend që të shqetësohen për lotët e Shqipërisë, derdhin lotë e qurre për Edi Ramën.

Qurravitja ndaj Edi Ramës, që tashmë kërkon të bëjë paradën e viktimës, në një kohë që Shqipëria është prej 22 vjetësh viktimë veseve dhe thonjve të tij të pisët, është dëmi më i madh, që po i bëhet vendit në këtë kohë pandemie, ku vendi ka nevojë për vendime dhe akte konkrete burrështetasi.

Ai e ka shitur Shqipërinë për karrigen e tij, jo një herë, por disa herë gjatë këtyre viteve. Ai shiti gjakun e Ziverit, Faikut, Hekuranit dhe Aleksit për pushtet. Ai është gati të shesë dhe gjakun e dhënë për Kosovën për interesin e tij.

Ai është aq i pacipë, sa edhe që në një kohë pandemie globale, të bëjë fushatë dhe sondazhe edhe me kufoma përpara, siç ishte rasti i sondazheve të turpshme të mediave që shquhen si konkubina të tij personale.

Dhe nuk i mjafton kjo, por ka turrur dhe tru-shpëlarët e tij, me në krye Erjon Veliajn, me sulme idiote ndaj opozitës. Duhet të jesh vërtet qen besnik i kryetarit, që në kohën kur populli lëngon dhimbja dhe uria, të gjesh dhe kohë të sulmosh opozitën.

Përpjekja për ta manipuluar këtë situatë, sikur gjendja e deritanishme është pasojë e masave të ndërmarra nga qeveria nuk shkon shumë larg, sepse për shkak të mungesës së një strategjie për testimin e popullatës, shqiptarët po ecin në një territor të minuar, ku pakujdesia më e vogël, mund të na e hedhë në erë të gjithë sakrificën e këtyre ditëve.

Ndaj këtij teatraliteti i duhet dhënë fund menjëherë. Kryeministri i vendit më të varfër në Europë, që fryhet si gjel nevrik para kamerave, dhe pretendon se ia ka kaluar dhe vetë Amerikës në përballimin e kësaj situate, është një shpërdorim shumë i rëndë i poshtërimit.

Edi Rama është hajduti që shiti kufoma për pushtet. Edi Rama është njeriu vodhi edhe qindarkat e fundit të popullit më të varfër në Europë dhe i ndau me dhunuesit më të mëdhenj të këtij kombi. Edi Rama largoi 500 000 shqiptarë, djem dhe vajza të këtij kombi, nga vatrat e tyre familjare. Edi Rama vodhi zgjedhjet për të vjedhur më pas pronat dhe liritë tona. Edi Rama e ktheu Shqipërinë në Kolumbinë e Europës.

Kështu që boll me këtë shfaqje të ulët. Boll u qurravitët pas hajdutit Edi Rama. Sot Shqipëria nuk ka nevojë për qurravitës dhe servilë të kryeministrit. Ajo ka nevojë për njerëz, që kanë guxim ta thonë të vërtetën, ashtu siç ka nevojë për masa urgjente, për t’i ardhur në ndihmë qytetarëve, të cilët janë lënë të braktisur në mëshirë të fatit.

Enough of the “worry” of the prime minister thief!

While the battle of the Albanian people with the coronavirus is continuing in the conditions of total abandonment of the state, in the conditions of misery and lack of health service, there are still citizens who instead of worrying about Albania’s tears, shed tears and tears for Edi Rama.

The harassment of Edi Rama, who is already seeking to parade the victim, at a time when Albania has been a victim of his vices and dirty nails for 22 years, is the greatest damage that is being done to the country at this time of pandemic, where the country the statesman needs concrete decisions and acts.

He has sold Albania for his chair, not once, but several times over the years. He sold the blood of Ziver, Faik, Hekuran and Alex for power. He is ready to sell the blood given to Kosovo for his own interest.

He is so brazen that even in a time of global pandemic, he campaigns and polls with corpses in front of him, as was the case with the embarrassing media polls that stand out as his personal concubines.

And this is not enough for him, but he has also rushed his brainwashers, led by Erjon Veliaj, with idiotic attacks on the opposition. You really have to be a loyal dog of the mayor, so that when the people are in pain and hunger, you can find time to attack the opposition.

The attempt to manipulate this situation, as if the current situation is a consequence of the measures taken by the government, does not go very far, because due to the lack of a strategy for testing the population, Albanians are moving in a mined territory, where the most carelessness small, can blow us away all the sacrifice of these days.

Therefore, this theatricality must end immediately. The prime minister of the poorest country in Europe, who swells like a rooster in front of the cameras, and claims that he has surpassed America himself in facing this situation, is a very serious abuse of humiliation.

Edi Rama is the thief who sold corpses for power. Edi Rama is the man who stole the last pennies of the poorest people in Europe and shared them with the biggest violators of this nation. Edi Rama removed 500,000 Albanians, boys and girls of this nation, from their family homes. Edi Rama stole the elections and then stole our property and freedoms. Edi Rama returned Albania to Colombia in Europe.

So plenty with this low show. Plenty of jokes after the thief Edi Rama. Today, Albania does not need the cowardice and servility of the prime minister. It needs people who have the courage to tell the truth, just as it needs urgent measures to help citizens who have been left at the mercy of fate.

Lini një Përgjigje

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj WordPress.com. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Google

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Google. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Twitter-i

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Twitter. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Facebook. Dilni /  Ndryshoje )

Po lidhet me %s