Kategori
Uncategorized

PUNË TË MBARË ZONJA AMBASADORE E SH.B.A._së.Zoti ju ndihmoftë zonja Yuri Kim –

PUNË TË MBARË ZONJA AMBASADORE

Nga Ilirjan Fatkoja/

Zoti ju ndihmoftë zonja Yuri Kim – Ambasadore e Sh.B.A. në realizimin me sukses të punës suaj.

Shqiptarët kanë besuar gjithmonë te Amerika, te demokracia due vlerat njerzore që ajo mbron dhe i ka shenjtëruar.

E nderuara zonja Yuri Kim,

Shqiptarët shpresojnë që me ardhjen Tuaj do u shterrin hallet dhe brengat e shkaktuara nga keq qeverisja e një klani majtist të lidhur hapur me krimin.

E ashtuquajtura “Rilindje”, e cila nuk u mjaftua me kanabimin e të gjithë vendit nën “mbrojtjen” e Policisë së Shtetit, i ka futur në kthetra të gjitha pushtetet dhe vetëm formalisht nuk është certifikuar si “rikthim i diktaturës komuniste”.

Shqiptarët besojnë se përmes Jush do ta kenë më pranë kujdesin dhe vemendjen e Shtetit amerikan, Presidentit Trump si garanci e plotë në ruajtjen e integritetit dhe të shtetit shqiptar.

Vetëm kështu mund të mbarojë makthi qytetar per vendosjen e mundshme të neodiktaturës komuniste.

Shqipëria ka nevojë sot më shumë se kurrë për kujdesin dhe mbështetjen e SH.B.A., madje po aq shumë sa ç’kishte në kohën e të pa harruarit President Woodrow Wilson.

Zoti e bekoftë Amerikën.

@@@

US EMBASSY OF THE AMBASSADOR’S FINISHED. May Yuri Kim help you –

By Ilirjan Fatko /

May God help you, Ms. Yuri Kim – US Ambassador in successfully accomplishing your job.

Albanians have always believed in America, in democracy because of the human values it upholds and sanctifies.

Dear Mrs. Yuri Kim,

Albanians hope that with your arrival, the troubles and worries caused by the mismanagement of a leftist clan openly linked to crime will end.

The so-called “Renaissance”, which was not enough for cannabis nationwide under the “protection” of the State Police, has put all the powers in the grip and has only been formally not certified as “a return to communist dictatorship”.

Albanians believe that through you will be closer to the care and attention of the American State, President Trump as a full guarantee in maintaining the integrity and the Albanian state.

This is the only way to end the civic nightmare of the possible establishment of communist neo-dictatorship.

Albania needs the US care and support today more than ever, even as much as it did in the time of the forgotten President Woodrow Wilson.

God bless America.

Lini një Përgjigje

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj WordPress.com. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Twitter-i

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Twitter. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Facebook. Dilni /  Ndryshoje )

Po lidhet me %s