Kategori
Uncategorized

Tradhtia e dytë e madhe! Marrëdhëniet Rama-Vuçiç si ato Enver- Mugosha’

Edvin Kristaq Tradhetari, fatkeqesi kombetare!

Nga Sali Berisha/

Miq, shtypi i Kosoves krahason marredheniet Rama – Vuçiç me ato Enver – Dushan Mugosha. Ne kete kontekst mund te thuhet se Kosova dhe mbare Kombi po perjetojne tradhetine e dyte te madhe kombetare pas asaj te 1944 nga Enver Hoxha. Trojka tradhetare Zografi Bis, argati i Prishtines, Miladini shqipfoles dhe Baton Stanishiq jane aktualisht rreziku madhor, te cilet duhet te marrin nje minute e me pare ndeshkimin qe kombet e qyteteruar ju rezervojne tradhetareve te tyre.

Ketu me poshte keni artikullin e analistit Faik Krasniqi te publikuara ne Kosova Sot. sb

Vjen paralajmërimi i rëndë për kryeministrin e Shqipërisë, ja çfarë e pret

“Kryeministri Rama me këto veprime anti-Kosove po dëshmohet që është fatkeqësia e kombit shqiptare. Është në mandatin e tij të fundit si kryeministër, dhe në zgjedhjet e ardhshme nëse kandidon, do të pësojë humbje të turpshme”, thotë Krasniqi për “Kosova Sot Online”.

Analistët politikë, duke parë rrëshqitjen e madhe të kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama nga interesi nacional i shqiptarëve dhe pozicionimi i hapur në interesin e Serbisë, vlerësojnë se do ta ketë një fund të turpshëm në karrierën e tij politike, të ngjashëm që po e pret edhe Hashim Thaçin, ngase përveç mbështetjes së idesë serbe për ndryshimin e kufirit të Kosovës, që e përkrahën Thaçi dhe Rama, tani ky i fundit po e mbron me fanatizmin akoma më të madh edhe projektin për Mini Shengenin, një shpikje tjetër e re nga presidenti serb, Aleksandër Vuqiq për dominimin serb në Ballkan.

Madje sipas analistëve, Rama po e bënë këtë pa e pyetur fare dhe pa u konsultuar me liderët politikë dhe institucionet e Kosovës, por duke i injoruar dhe përqeshur e fyer ata.

Gjyk serioz ka dhënë edhe ish deputetja e Parlamentit Evropian, Doris Pack, e cila në një intervistë për media ka thënë se Mini-Shengeni Ballkanik nuk mund të ndodhë pa Kosovën, dhe për më tepër e ka quajtur pozicionimin pro të Edi Ramës një veprim që shkon drejtë tradhtisë kombëtare.

“Nëse kryeministri Rama vërtet do të pajtohej që Mini-Shengeni të bëhet pa pjesëmarrjen e Prishtinës zyrtare atëherë ai do të bënte tradhti ndaj Kosovës”, ka deklaruar Pack.

Faik Krasniqi

E lidhur me këtë, për” Kosova sot Online” ka folur analisti politik, Faik Krasniqi.

“Mini-Shengeni ballkanik është në njëfarë mënyre ringjallje e ish Jugosllavisë. Kryeministri Rama është futur në një qorrsokak me këtë ide. Çfarë Mini-Shengeni ballkanik me një shtet si Serbia që mohon masakrat që ka bërë gjatë luftës së fundit në Kosove. Sikur qëllimisht është duke bërë gjëra të tilla kundër Kosovës. Është e pa kuptueshme kjo dashuri për Serbinë. Sikurse Enveri për Dushan Mugoshen. Tregon dashuri për një shtet që ka vrarë bashkëkombësit e tij. Gjithmonë nëse na konsideron të tillë, sepse veprimet e tij e dëshmojnë të kundërtën”, thotë analisti politik Faik Krasniqi për “Kosova Sot .

Prandaj sipas Krasniqit, Edi Ramës ky pozicionim në interesin e shtetit serb, do t’i kushtojë shtrenjtë në karrierën politike, nëse edhe njëherë kandidon në zgjedhje për një mandat tjetër.

“Kryeministri Rama me këto veprime anti-Kosove po dëshmohet që është fatkeqësia e kombit shqiptare. Është në mandatin e tij të fundit si kryeministër, dhe në zgjedhjet e ardhshme nëse kandidon, do të pësojë humbje të turpshme”, thotë analisti politik, Faik Krasniqi për “Kosova Sot Online”.

(Kosova Sot Online)

$$$$

Second great betrayal! Rama-Vucic relations like those of Enver-Mugosha ‘

Edvin Kristaq Traitor, national disaster!

By Sali Berisha /

Friends, the Kosovo press compares Rama – Vucic ‘s relations with those of Enver – Dusan Mugosha. In this context it can be said that Kosovo and the whole nation are experiencing the second great national betrayal after that of 1944 by Enver Hoxha. The traitorous Troika Zografi Bis, Pristine Argate, Miladin Albanian and Baton Stanisic are currently the major danger, which should take a minute and a half before the punishment that civilized nations reserve for their traitors.

Below you have the article by analyst Faik Krasniqi published in Kosova Sot. sb

There comes a heavy warning for Albania’s prime minister, here’s what to expect

“Prime Minister Rama with these anti-Kosovo actions is proving to be the calamity of the Albanian nation. He is in his last term as prime minister, and in the next election if he runs, he will suffer embarrassing losses, “Krasniqi tells Kosova Sot Online.

Political analysts, seeing Albanian Prime Minister Edi Rama’s big slide in Albanian national interest and open positioning in Serbia’s interest, estimate there will be a shameful end to his similarly-anticipated political career. and Hashim Thaci, because in addition to backing the Serbian idea of changing the border with Kosovo, backed by Thaci and Rama, the latter is now defending with even greater fanaticism the Mini Schengen project, another new invention by the president Aleksandar Vuqi serb for Serbian domination in the Balkans.

Even according to analysts, Rama is doing so without questioning or consulting Kosovo’s political leaders and institutions, but ignoring and ridiculing and insulting them.

Former European Parliament deputy Doris Pack has also given a serious tribunal, who said in a media interview that the Balkan mini-Schengen cannot happen without Kosovo, and moreover called the pro-Edi Rama positioning an act that goes to national treason.

“If Prime Minister Rama really agreed to do the Mini-Schengen without official Pristina participation then he would betray Kosovo,” Pack said.

Faik Krasniqi

Related to this, political analyst Faik Krasniqi spoke about “Kosova Today Online”.

“The Balkan mini-Schengen is in a way a revival of the former Yugoslavia. Prime Minister Rama has fallen into a deadlock with this idea. What a Balkan Mini-Schengen with a state like Serbia denying the atrocities it committed during the recent war in Kosovo. As if it is deliberately doing such things against Kosovo. This love for Serbia is incomprehensible. Like Enver for Dushan Mugoshen. It shows love for a state that has killed its compatriots. Always if he considers us like that, because his actions prove otherwise, “political analyst Faik Krasniqi tells Kosovo Sot.

Therefore, according to Krasniqi, Edi Rama’s positioning in the interest of the Serbian state will cost him dearly in his political career if he once again runs for another term.

“Prime Minister Rama with these anti-Kosovo actions is proving to be the calamity of the Albanian nation. He is in his last term as prime minister, and in the next election if he runs, he will suffer embarrassing losses, “political analyst Faik Krasniqi tells Kosova Sot Online.

Lini një Përgjigje

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj WordPress.com. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Twitter-i

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Twitter. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Facebook. Dilni /  Ndryshoje )

Po lidhet me %s