Kategori
Uncategorized

Fakti historik është se moskovitët dolën nga epoka e gurit 4000 më vonë se pjesa tjetër e Evropës.

That is Russia. 

The historical fact is that Moskovites exited the stone age 4000 later than the rest of Europe.

Herodotus in the 5th century was calling them "Androphaghi", which means cannibals. And they've been resisting progress all the time. And you see they

Përdhunimi i foshnjave, prerja e organeve gjenitale të ushtarëve ukrainas,

Djegia e qindra të burgosurve ukrainas, qëllimi i një të burgosuri ukrainas për fjalët “Lavdi Ukrainës”,

Prerja e kokës së një të burgosuri ukrainas, djegia e një grumbulli trupash të zhveshur femrash, përdhunimi dhe ekzekutuar.

Ju mund të shihni video dhe foto të të gjitha këtyre. Google nëse nuk më besoni.

Ata janë më keq se nazistët, janë më keq se IS. Sepse nuk udhëhiqen as nga ideologjia apo nga urdhrat nga lart, jo. Ata janë thjesht egërsira sadiste, pa ndonjë qëllim më të lartë. Dhe kjo nuk është vetëm tani, dhe jo për shkak të Putinit.

Ata e bënin këtë në Luftën e Dytë Botërore, ka kujtime të një ushtari që përshkruan përdhunimin masiv të 12 vetëve të vajzë në Gjermani, duke e vrarë në fund.
Periudhat e mëparshme nuk janë më të mira.

Evropianët që vizituan Moskovinë në shekujt 16-17 po i përshkruanin moskovitët si mizorë çnjerëzor, madje edhe sipas standardeve të atyre ditëve.
Mizori e pakuptimtë kur nuk kishte nevojë, vetëm për kënaqësinë e tyre të çoroditur.

Në vitin 1552, ata sulmuan Kazanin, kryeqytetin e tatarëve, dhe cari bëri një betim në Biblën e Shenjtë se do t’i linin njerëzit të jetojnë nëse heqin dorë. Sapo hynë në qytet, filloi therja.

Në 1708, ata masakruan të gjithë njerëzit e Baturyn, kryeqyteti i kozakëve ukrainas. Nuk u kursyen 20000 njerëz, madje edhe foshnjat.

Mund të listoj faqe të rasteve të ngjashme.

Alexey Tostoy (1883-1945), një shkrimtar rus, dikur shkroi:

Kjo është Rusia. Fakti historik është se moskovitët dolën nga epoka e gurit 4000 më vonë se pjesa tjetër e Evropës.

Herodoti në shekullin e 5-të i quante “Androphaghi”, që do të thotë kanibalë. Dhe ata i kanë rezistuar progresit gjatë gjithë kohës. Dhe ju i shihni ata

🔴-Raping babies, cutting off the genitalia of Ukrainian soldiers, burning hundreds of Ukrainian prisoners alive, shooting a Ukrainian prisoner for the words “Glory to Ukraine”, cutting off the head of a Ukrainian prisoner alive, burning a heap of women's naked bodies, raped and executed. You can see videos and photos of all these. Google if you do not believe me. 

🔴-They are worse than Nаzіs, they are worse than ІSІS. Because they are not even guided by ideology or by orders from above, no. They are just sadistic savages, without any higher purpose. And this is not just now, and not because of Putin.
They were doing this in WW2, there are memoirs of a soldier who describes the mass rape of 12 y.o. girl in Germany, killing her in the end. Earlier periods are no better. Europeans that visited Moskovia in 16-17 centuries were describing Moskovites as inhumanly cruel, even by the standards of those days.
Meaningless cruelty when there was no need for it, just for their perverted satisfaction.

🔴-In 1552, they assaulted Kazan, the capital of Tatars, and the tsar made a vow on Holy Bible that they will let people live if they give up. Once they entered the city, the slaughter began.

🔴-In 1708, they slaughtered all people of Baturyn, the capital of Ukrainian cossacks. 20000 people were not spared, even babies.

I can list pages of similar cases.

▪️Alexey Tostoy (1883-1945), a Russian writer, once wrote: "There are two Rus. The first one, Kyivan Rus, has its roots in the global, or at least in the European culture.

▪️This Rus understood the ideas of goodness, honor, freedom, and justice just as the entire Western world did. And there is the second Rus - Moscow Rus. This is the Rus of the taiga, Mongolian, wild, and animalistic.

This Rus made bloody despotism and savage fury its national ideal. This Moscow Rus has always been, is, and will be a complete denial of everything European and a sworn enemy of Europe."

That is Russia.

The historical fact is that Moskovites exited the stone age 4000 later than the rest of Europe.

Herodotus in the 5th century was calling them "Androphaghi", which means cannibals. And they've been resisting progress all the time. And you see they

Volodymyr Kukharenko /

Lini një Përgjigje

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj WordPress.com. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Facebook. Dilni /  Ndryshoje )

Po lidhet me %s