Kategori
Uncategorized

Njeriu monstër, sinonim i të gjitha veseve nga më të këqiat /

Shkruan Kostadin Koliqi,-Koloneli i Shërbimit Informatif në pension, ish atlet kampion në stilin e tij .

E prure nga e kaluara e larget……mendoi se eshte aktuale…..


Duke patur njohje, shume me heret, kur kjo krijese ishte ne andoleshnce dhe ne vazhdim, ju siguroi se ka lindur monster dhe keshtu, si monster e ka jetuar dhe vazhdon ta jetoi, jeten e ngarkuar me te gjitha veset, nga me te ndyrat, qe munde te kete njeriu – monster…..

Cfar do qe munde te thuhet, per veset, ne persona te ndryshem, tek ky njeri-moster, i gjen te gjitha ato vese qe tek te tjeret, i gjen te shperndara,

Gjen edhe vese qe njerezimi i konstaton por akoma nuk i ka njohur dhe studijuar……

kjo nuk eshte vetem per kundershtaret, me se pari eshte per ata qe ai i perdor dhe i hedhe si lecke, duke filluar nga familjaret e tije, babai, nena etj…..

Kam patur rastin te lexoi letren qe i jati, i dergonte Hekuranit te ministrise brendshme, ku i lutej qe ta mbante disa muaj te izoluar se po i rrihte te gjithe ne familje, edhe te jemen…..

kam patur rastin te lexoi letren qe i jati, i dergonte Hekuranit te ministrise brendshme, ku i lutej qe ta mbante disa muaj te izoluar se po i rrihte te gjithe ne familje, edhe te jemen…..

Natyrisht eshte ky trim me te pa mbrojturit, sidomos tani qe rilindjen e ktheu ne MAFIA dhe ky, padrino i saj i ka te gjitha pushtetet….

Shumë miqe te mi me thoshin se do me vriste, se ishte shume me i ri se une, por harronin se dueli eshte i pa ligjshem, por eshte burreror, …ai do te burgosej.

Kjo do te sillte shpetimin e shoqerise nga kjo moster e lloit te vecante….

E prure nga e kaluara e larget……mendoi se eshte aktuale…..

The monster man, synonymous with all the worst vices /

🔺I had the opportunity to read the letter that my father sent to Hekuran of the Ministry of the Interior, where he begged him to keep him isolated for a few months because he was beating everyone in the family, including...

Having known him, much earlier, when this creature was in Andalusia and later, he assured you that he was born a monster and thus, as a monster he lived and continues to live, a life burdened with all vices, from the dirtiest, what could a man - monster have...

What can be said about vices, in different people, in this man-sample, you find them all, those vices, which in others, you find scattered, you also find vices that people find but still do not has known and studied……

It is one of the rare living things, which finds pleasure, when others insult it from everything, starting from itself, to the child, even though it has no possibility of reproduction…….

from the woman, whoever she is, from the father, from the mother, take it from the book of the animal.... then he rubs his stomach with pleasure, that he achieved his goal, created concern, even hatred towards him.... this is not only for opponents, first of all it is for those he uses and throws away like rags, starting from his family, father, mother etc....

I had the opportunity to read the letter that my father sent to Hekuran of the Ministry of the Interior, where he begged him to keep him isolated for a few months because he was beating everyone in the family, including...

Of course, he is braver than the defenseless, especially now that he turned the renaissance into the MAFIA and this, Padrino has all the powers....

starting from this knowledge, about 15 years ago, I wrote and published an article "DUELI and KANUNI", where at the end of the article, I asked them to go out to duel... many of my friends told me that they would kill me because it was too much younger than me, but they forgot that the duel is illegal, but it is manly, ... he would be imprisoned.

This would bring about the salvation of society from this special kind of sample....these kind of creatures, they should not cast a shadow on the earth because they are the greatest misfortune of humanity, not even to be voted.... history knows many special individuals who have sacrificed their lives to save the society from the samples...

Lini një Përgjigje

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj WordPress.com. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Twitter-i

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Twitter. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Facebook. Dilni /  Ndryshoje )

Po lidhet me %s