Kategori
Uncategorized

Vilat në Hamallas, nuk bien më poshtë se ato në Palasë. Si e ka përfituar vilën deputetja Tabaku atje ?

Avokate, Adriana Kalaja /

Kur bëra statusin e mëngjesit se janë me keq Spiropalleshat e Lylzimit se ato Edvinit, mbase disa nuk e besonin dot për Joridën.
Në fakt kështu hiqen këto.
Si goca “të urta e të mira”.
Ashtu si dhe Lylzimi që i shërbejnë.
Te ktheheni te Jorida Spiropali.
Pasi bën xhiron të mbushur me humor kinez me ambasadoren, që i qan zemra për “luftë” ndaj korrupsionit, e do robi një xhiro me biçikletē në Hamallaj.

Deputetja Tabaku xhiro me biçikletë në Hamallaj .

Çfarë ndodhi me abuzimet nga Rana dhe Veluaj në pronat publike në Hamallaj që deputetja dhe kryetari Lylzim që kjo i shërben kanë mbyllur gojēn?

Edvini i akyzoi për shantazh dhe këta “opozitaret” nuk kanë reaguar fare.

Mirë është ta bëjë vetë transparencën në lidhje me këtë pronë se, unë i kam të dhënat ashtu si shumë të tjerë si unë.

Avokate Adriana Kalaja /

When I did the morning status that Lylzim’s Spiropalles’s are worse than Edvin’s, some might not have believed it for Jorida.
In fact this is how these are removed.
Like “wise and good” girls.
Like Lylzimi they serve.
Return to Jorida Spiropali.
After making a round full of Chinese humor with the ambassador, who cries for the “fight” against corruption, he loves a bicycle tour in Hamallaj.
How did the deputy benefit from this property in Hamallaj?
I do not know why it occurs to me that some time ago, MP Jori denounced abuses with state property and shouted crawling on the bars of the “Sani Frashëri” high school and the properties in Hamallaj.
What happened to the abuses by Rana and Veliaj on public properties in Hamallaj that the MP and the mayor Lylzim that she serves have silenced?
Edwin accused them of blackmail and these “oppositionists” did not react at all.
It is good to do the transparency myself about this property that, I have the data just like many others like me.

Ps: It is a pity that he did not invite the ambassador for a bike ride because that is where she comes from, they have the main means of transport. On this occasion he saw that the villas in Hamallas do not fall below those in Palas.

Lini një Përgjigje

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj WordPress.com. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Twitter-i

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Twitter. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Facebook. Dilni /  Ndryshoje )

Po lidhet me %s