Kategori
Uncategorized

Zonja ministre ju uruat hajdutin e votave që të vet-quhet fitues.

Shitblerja e votes, nuk demton më vetëm partite politike, por Demokracinë .

Ju që e urat Ramën për ’fitoren’ pse nuk uroni edhe Lukashenkon !?

Të dy njësoj janë .
Biles ky i ballkanit është më skile se Lukashenko…

Ky të vret dhe të vjen për ngushëllim .

Ky të vret dhe të vjen për ngushëllim .

Atehere Hapini portat …

Në shqipëri zgjedhjet u blenë dhe u vodhë !

-Duke uruar kleptokratin Rama dhe narkoqeverinë e tij per fitoren (vjedhjen) e zgjedhjeve në shqiperi, dashur pa dashur ju nuk e ndimuat, por e varrosët demokracinë atje …

Ju pa dashur dhe pa pritur argumentet dhe faktet nga opozita, dhe organizmat e tjera nderkombëtare, per vjedhjen e votes nga regjimi i Ramës, groposet perfundimisht shpresat e popullit dhe kombit tim për demokraci.

Vertet z.ministre e jashtëme, kaq papritur dhe me ngut , (një si ata që e kallin te vdekurin në dhe pa mbushur as 12 orë) … Ju uruat nè Twitter një kleptokrat, – një manipulues, – një diktator, që ka marrë dhe po mban peng me forcën e mafies dhe krimit te organizuar jo vetem partine socialiste, jo vetem pushtetin, por një popull të tërë.

Vërtet z.ministre.

Ju si perfaqsuese e nje kombi të qytetëruar, ku liria e qytetarit, dhe e drejta e votës, është gjëja më e shtrenjtë.

Ky urim diplomatik i juaj, veç vazhdimit te diktatures, nga mafia ne pushtet;

Veç çpopullimit të vëndit tim, veç kerkuesve te detyruar të azilit.

Veç zgjatimit dy fish drejt europes të tenkratulave të trafikanteve dhe krimit të organizuar nuk sjell asgjë dhe asnjë te mire tjeter.

-Jo vetem ti pranoni, por tju jepni edhe azil .

Zonjë e nderuar, doni apo jo, ata (shqiptaret) së shpejti do i gjesh kudo, jo vetem rrugëve dhe azileve të europes, por edhe rrugeve dhe azileve të suedisë.

Hapjuni dyert dhe mos i ketheni më mbrapsht.

Ky eshte çmimi që ju dashur pa dashur do paguani, jo vetëm nga ”fitorja” VJEDHJA e një hajduti VOTASH, IKONASH dhe dhe TENDERASH.

Veç abuzimit, blerjes dhe vjedhjeve, janë plot 83 mijë vota të pa vlefshme …

Zonja ministre, dikush duhet tju informojë më mirë …
Ju që shikoni edhe një qime floku, në syrin e tjetrit, nuk po dalloni dot traun ne syrin tuaj ….

Madam Minister, you wished the thief of votes to call himself the winner.
Post author
By @ gjata.com

Without Comments to the Minister, you wished the thief of votes to call himself the winner.
Vote buying no longer harms only political parties, but Democracy.

You who congratulate Rama for the ‘victory’, why don’t you congratulate Lukashenko too !?

Both are the same.
This one from the Balkans is more skilful than Lukashenko…

This one kills you and comes for comfort.

This one kills you and comes for comfort.

Atehere Hapini portat…

YOU TODAY NOT ONLY AS THE FOREIGN MINISTER OF SWEDEN, THE COUNTRIES WHERE I HAD THE HONOR NOT ONLY TO WAIT FOR ME AND PROTECT ME, BUT AND TO PROTECT ME, THE PLACE WHERE I LIVE AND WHERE TO LIVE AND ENJOY WHERE MODERATERNA, I WAS NOT HAPPY WHEN YOU, AS THE MINISTER AND DIRECTOR OF THE OSCE PRESIDENCY, IN THE NAME OF STABILITY, UNWANTLY EXTENDED A LIVING DICTATORSHIP AND DICTATORSHIP IN THE BALK.
YOU MRS. MINISTERS FORGOT THAT WITH THIS ‘CONGRATULATIONS YOU WILL INadvertently CLOSE THE MOUTH OF A NEWBORN BABY (MY PEOPLE WHO DEMOCRACY DEMOCRACY) THAT CAN BE FILLED BY AIR AND BOTHER.
In Albania, elections were bought and stolen!

-By congratulating the kleptocrat Rama and his narco-government for the victory (theft) of the elections in Albania, unwittingly you did not help, but you buried democracy there…

You unwittingly and without waiting for the arguments and facts from the opposition, and other international organizations, for stealing the vote from the Rama regime, finally bury the hopes of my people and nation for democracy.

Indeed, Mr. Foreign Minister, so suddenly and hastily, (one like those who burn the dead in and in less than 12 hours) is holding hostage with the force of the mafia and organized crime not only the socialist party, not only the government, but an entire people.

Indeed, Mr. Minister.

You as the representative of a civilized nation, where the freedom of the citizen, and the right to vote, is the most precious thing.

CLOSE YOUR EYES WHEN THAT LITTLE FREEDOM AND DEMOCRACY DESTROYED WITH BLOOD, OF ONE OF THE OLDEST NATIONS IN THE BALKANS;
OF A NATION A MEMBER OF NATO, – A NATION THAT DREAMS AND ASPIRES TO JOIN THE LARGE FAMILY OF THE EUROPEAN UNION,
OF A NATION SEEKING FREEDOM, AND ITS FREEDOM IS GROUPING, CRIMEING CRIMES, AND TERRIBLY VIOLENCE TAKEN HOSTAGEED BY A GANG OF THIEVES AND TRAFFICKERS AT THE GOVERNMENT
This diplomatic wish of yours, in addition to the continuation of the dictatorship, by the ruling mafia;

In addition to the depopulation of my country, in addition to forced asylum seekers.

Except for the two-fold extension to Europe of traffickers’ concentrations and organized crime, it brings nothing and no other good.

When you congratulate a prime minister accused not only of opposition Albanians, but AND INSTITUTIONS AND MEDIA INTERNATIONAL, linking his MAFIA Albanian and international, WHY NOT congratulate ALSO Lukashenko, the two are equally, bile The Balkans is even more skil .
WHY NOT OPEN THE GATES AS FOR BELARUSIANS, AND ACCEPT ALBANIAN ASYLUMS !?
-Not only do you accept, but also give you asylum.

Dear lady, whether you like it or not, you (Albanians) will soon find them everywhere, not only on the streets and asylums of Europe, but also on the streets and asylums of Sweden.

Open the doors and do not turn them back.

This is the price you will inadvertently pay, not only from the “victory” THEFT of a thief of VOTES, ICONS and TENDERS.

THIS IS THE PRICE YOU WILL PAID FROM CLOSING YOUR EYES AND ‘CONGRATULATIONS’ ON COOPERATION YOU ARE MAKING TO A KLEPTOCRACT, A FRAUD, AND A DICTATOR WHO HAS UNFORTUNATELY BEING ABOUT THE EU
In addition to abuse, buying and stealing, there are 83 thousand invalid votes…

Madam Minister, someone needs to inform you better…
You who see a hair in the other eye, you can not see the beam in your eye….

Lini një Përgjigje

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj WordPress.com. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Twitter-i

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Twitter. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Facebook. Dilni /  Ndryshoje )

Po lidhet me %s