Martin Henze : Një pyetje për ju ambasadore . A jeni tani guvernator i shtetit të Shqipërisë apo ambasador ?

Këshilltari Gjerman CDU pyet në twitter, ambasadoren Yuri Kim . Emërimi i ish-komunistëve në Komision është i papranueshëm për ne në SHBA dhe Evropë. Është gjithashtu e papranueshme që ju personalisht me presionet dhe kërcënimet tuaja ndikoni në vendimet e parlamentarëve. Ambasador: Duket se ju qëllimisht po e ngatërroni vendin e Shqiponjave (shqipërinë) me një … Vazhdoni leximin e Martin Henze : Një pyetje për ju ambasadore . A jeni tani guvernator i shtetit të Shqipërisë apo ambasador ?