Kategori
Uncategorized

Ndershmëria,pika mbështetëse e levës së Arkimedit.

Partisë Demokratike, opozitës, vëndit dhe kombit, sot më shumë se kurrë i duhet mbështetia, mendimi dhe veprimi i intelektualëve, atdhetarëve, dhe patriotëve .

I duhen qytetarët e nderuar, të përkushtuar, të pa përlyer, dhe të ndershëm. I duhen antarët dhe qëndestarë që me shpirt kanë investuar, ndër e vite pa pushim, dhe jo abuzuar e përfituar nga kjo forcë politike dhe pushteti i kaluar.

Ndaj ndershmëria dhe perkushtimi është leva e Arkimedit, me të cilën Basha do sjelli ndryshimin, duke lëvizur nga vëndi dhe shkatërruar ndryshkun e korrupsionit, papërgjegjshmërisë, mashtrimit, dhe keqqeverisjes së ”rilindjes” në këto dy mandate pushteti.

Politikani dhe Diplomati Vili Minarolli, si ish drejtues dhe njohës i mirë i kësaj force politike, i cilëson emërimet e drejtuesve të fushatës elektorale të Partisë Demokratike, nga Lulzim Basha, si zgjedhje dhe zidhje e më të mirës. E intelektit, ndershmërisë dhe përkushtimit qytetar.

Një Ogur i mirë jo vetëm per Partinë Demokratike, dhe opozitën në tërësi, por edhe për realizimin e premtimeve në qeverisjen e mirëpritur të së nesërmes së afërt.

Pjesë nga statusi i Ambasadorit Vili Minarolli/

Basha caktoi disa nga drejtuesit e fushates ne disa qarqe dhe per ata pati mirekuptim dhe u mirepriten nga antaresia.

🔹Pse?

Sepse ata ishin njerez te ndershem dhe antare qe me shume i kishin dhene PD se sa kishin perfituar prej saj.

Ata gjithnje kane qene luajale ndaj vendimeve te organeve drejtuese, por kur kane patur mendim ndryshe e kane shprehur aty ku duhej.
🔹Nga pervoja ime do sjell nje rast te vecante:
Edmond Spaho ka qene minister ne mandatin e pare qeverises te PD por vetem disa muaj.

Pas kesaj ai mbeti nje antar i thjeshte i PD dhe asnjehere nuk pati pretendime.

🔹Ne vitin 1998 e takoj para godines te PD dhe i propozoj qe te ishte antar i komisionit ne nje qender votimi , per te cilen kisha patur disa refuzime.

Te them te drejten me shume prisja refuzim edhe me justifikimin : si po me cakton komisionere ne nje qender votimi mua?

🔹Por jo, patjeter me tha ku te doni shkoj.

Nuk e kam harruar kete rast ndoshta i parendesishem po shume domethenes.

I uroj sinqerisht suksese ne drejtimin e fushates ne Korce!

The Democratic Party, the country and the nation, today more than ever need Intellectuals, patriots and patriots.

It needs honorable, dedicated, spotless, and honest citizens. It needs members and embroiderers who have invested spiritually, over the years over and over again, and not abused and benefited from this political force and past power.

Therefore, honesty and commitment is the lever of Archimedes, with which Basha will bring change, moving from place to place and destroying the rust of corruption, irresponsibility, deception, and misgovernment of the “renaissance” in these two terms of power.

Politician and diplomat Vili Minarolli, as a former leader and a good connoisseur of this political force, describes the appointments of the leaders of the electoral campaign of the Democratic Party, by Lulzim Basha, as the election and election of the best. Of intellect, honesty and civic dedication.

A good Ogur not only for the Democratic Party, and the opposition as a whole, but also for the realization of the promises in the welcome government of the near future.

Basha appointed some of the campaign leaders in several regions and for them there was understanding and they were welcomed by the membership.

🔹Why?

Because they were honest people and members who had given more to the DP than they had benefited from it.

They have always been loyal to the decisions of the governing bodies, but when they had a different opinion they expressed it where it should be.
🔹From my experience I will bring a special occasion:
Edmond Spaho has been a minister in the first term of the PD government but only a few months.

After that he remained a simple member of the DP and never made any claims.

1998In 1998 I met him in front of the PD building and proposed him to be a member of the commission in a polling station, for which I had several refusals.

To be honest, I expected more rejection even with the justification: how are you appointing me as a commissioner in a polling station?

OrBut no, he definitely told me where to go.

I have not forgotten this case perhaps insignificant but very significant.

I sincerely wish him success in running the campaign in Korca!

Lini një Përgjigje

Plotësoni më poshtë të dhënat tuaja ose klikoni mbi një nga ikonat për hyrje:

Stema e WordPress.com-it

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj WordPress.com. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Google

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Google. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Twitter-i

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Twitter. Dilni /  Ndryshoje )

Foto Facebook-u

Po komentoni duke përdorur llogarinë tuaj Facebook. Dilni /  Ndryshoje )

Po lidhet me %s